Gestul făcut de Tuncay Ozturk la un restaurant din Bucureşti. Cum arată acum fostul soţ al Andreei Marin

Ioana Bucur 28.06.2022, 16:16
Gestul făcut de Tuncay Ozturk la un restaurant din Bucureşti. Cum arată acum fostul soţ al Andreei Marin

În România, a devenit celebru în urma relației cu Andreea Marin. Drumurile celor doi s-au separat, însă fostul soț al vedetei a rămas la noi în țară, unde își continuă afacerile. Fostul soț al vedetei a fost surprins recent în compania unei alte domnișoare, însă un alt detaliu a atras atenția fotoreporterilor. Acesta ar fi gestul făcut de Tuncay Ozturk la un restaurant din București.

Ce gest a făcut Tuncay Ozturk la un restaurant din Bucureşti

De la divorțul de Andreea Marin, Tuncay Ozturk s-a ferit de aparițiile la evenimentele mondene. Fostul soț al prezentatoarei își continuă afacerile în România și, în momentele libere, nu ezită să se bucure de compania reprezentantelor sexului frumos.

Recent, el a fost surprins la un restaurant din București, unde s-a întâlnit cu o tânără domnișoară. Cei doi au fost cu zâmbetul pe buze cât au stat la masă, discuția nepărând să fie una profesională.

Aproape neschimbat, fostul soț al Andreei Marin a fost surprins de fotoreporterii redacției SpyNews. Potrivit sursei, în momentul în care Tuncay Ozturk a cerut nota de plată, „nu a considerat că este cazul să-i lase o ”atenție” ospătarului. În scurt timp, el și bruneta au pornit către clinica lui, iar pe drum au continuat cu aceeași atitudine conversația”, chiar dacă, la noi în țară, bacșișul este nelipsit la plecarea dintr-un local.

Gestul făcut de Tuncay Ozturk la un restaurant din Bucureşti. Cum arată acum fostul soţ al Andreei Marin

„A făcut-o căţărându-se pe umerii mei”

Într-un interviu mai vechi, Andreea Marin a dezvăluit că relația dintre ea și fizioterapeut nu s-a bazat doar pe sentimentele de iubire. Vedeta a recunoscut că bărbatul s-a ridicat în carieră datorită notorietății sale, care l-a susținut în promovarea clinicii sale. Astfel, Andreea Marin a menționat că și-a ajutat soțul să reușească, fiind o chestiune normală într-un cuplu. Totuși, prezentatoarea consideră că acest ajutor are și o măsură.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți.

Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct, a spus Andreea Marin, la Canal33.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...