Gestul făcut de Simona Halep după ce s-a calificat în optimi la Melbourne. Australienii atât au așteptat

Iancu Andreea, Anca Lupescu 22.01.2022, 15:24
Gestul făcut de Simona Halep după ce s-a calificat în optimi la Melbourne. Australienii atât au așteptat

Simona Halep a mai bifat o nouă performanță, după ce s-a calificat în optimi la Melbourne, în primul turneu de Grand Slam al anului. Jucătoarea de tenis a învins-o pe Danka Kovinic, cu scorul de 6-2, 6-1, după o partidă care a dura o oră și cinci minute. Ceea ce a impresionat însă pe toată lumea a fost gestul făcut de Halep după meciul de tenis. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Cum a reacționat Simona Halep după ce s-a calificat în optimi, la Melbourne

Românca noastră a reușit o nouă victorie la Australian Open 2022. Simona Halep s-a calificat în optimi, după ce a învins-o pe Danka Kovinic, în urma celor două seturi disputate, cu scorul de 6-2, 6-1. Aceasta a avut o reacție complet neașteptată după terminarea partidei de la Melbourne. La finalul meciului, Simona Halep a purtat un dialog cu adversara sa, la fileu, salutând apoi publicul prezent pe John Cain Arena.

Ceea ce a stârnit reacții inclusiv în rândul internauților a fost gestul jucătoarei de tenis, care a trimis un pupic către camera de filmare, aflată la marginea terenului. Momentul a fost extrem de apreciat de australieni, dar și de fanii sportului alb de pe internet, după ce organizatorii de la Australian Open au postat momentul inedit pe rețelele de socializare.

„Sealed with a kiss (n.r. încheiat cu un sărut)”, au scris australienii, făcând referire la numele celebrei melodii care a fost interpretată pe rând de artiști precum Brian Hyland, Bobby Vinton sau Jason Donovan.

Jucătoarea de tenis o va întâlni pe franțuzoaica Alize Cornet în etapa următoare. Doar o singură partidă dintre cele recente a fost câștigată de româncă

Simona Halep a câștigat partida împotriva adversarei sale Danka Kovinic după doar 64 de minute. Confruntarea dintre sportiva noastră, cap de serie numărul 14, și jucătoarea din Muntenegru a adus o opta victorie a lui Halep în acest an, după titlul pe care jucătoarea de tenis a obținut trofeul Melbourne Summer Set 1. Din cele 15 meciuri jucate, Simona a reușit să iasă învingătoare în 14. Astfel, sportiva a reușit să câștige un CEC de 328.000 de dolari australieni şi 240 de puncte WTA.

În următoarea etapă, Simona Halep o va întâlni pe franțuzoaica Alize Cornet, clasată pe locul 61 WTA, care a eliminat-o sâmbătă pe adversara sa din Slovenia, Tamara Zidansek cu 4-6, 6-4, 6-2. Anterior, sportiva din Franța încheiase cu o victorie meciul disputat în fața sportivei Garbine Muguruza, considerată a treia favorită.

Potrivit datelor de la cele mai recente partide dintre Cornet și Halep, franțuzoaica conduce în meciurile directe cu românca noastră, cu scorul de 3-1. Simona Halep a reușit o victorie în 2013, la Sofia, când a încheiat partida din două seturi, cu scorul de 6-4, 6-4. În 2011, în primul tur al turneului de la Monterrey, Cornet s-a impus cu 7-5, 6-1. De asemenea, jucătoarea de tenis profita în 2014, la Dubai, de abandonul Simonei la scorul de 6-1, 1-1, pentru ca în 2015 să câștige confruntarea de la Madrid, în primul tur, cu 7-6 (6), 6-3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...