Gestul făcut de Raluca după ce s-a aflat că Pepe a bătut-o în public. Imaginile care au apărut pe Internet

Andreea Bisinicu 23.11.2020, 11:30
Gestul făcut de Raluca după ce s-a aflat că Pepe a bătut-o în public. Imaginile care au apărut pe Internet

Gestul făcut de Raluca după ce s-a aflat că Pepe a bătut-o în public. Imaginile care au apărut pe Internet i-au pus pe fani pe gânduri.

Ce gest a făcut Raluca după ce s-a aflat că Pepe ar fi bătut-o în public

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează, după opt ani de căsnicie, a șocat pe toată lumea din România. Artistul a făcut public anunțul separării de soția lui la începutul lunii noiembrie 2020, printr-un clip urcat pe canalul său de Youtube.

Chiar dacă nu au dat multe detalii despre motivul separării, cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul celor două fetițe, Maria și Rosa. Între timp, lucrurile s-au schimbat. Se pare că Raluca Pastramă a formulat o plângere împotriva lui Pepe, cerând și un ordin de restricție care să-l vizeze.

Recent s-a zvonit că familia lor s-ar fi destrămat din cauza unor dispute în care ar fi fost implicată și mama artistului. Însă, nu asta este cel mai șocant. Fanilor nu le-a venit să creadă atunci când Raluca a formulat o plângere împotriva lui Pepe, din motive precum agresiune și violență domestică.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se prezintă în comunicatul Poliției.

Gestul făcut de Raluca după ce s-a aflat că Pepe ar fi bătut-o în public, după ce informațiile de mai sus au fost făcute publice. Nimic nu se compară cu iubirea și grija unei mamei pentru copiii ei. Soția artistului a postat o serie de filmulețe pe InstaStories, în care se bucură de timpul petrecut alături de cele două fetițe ale ei.

În parc, Raluca se dă în leagăne împreună cu cele două fetițe, semn că este bine, înconjurată de persoanele pe care le iubește cel mai mult pe lume: Maria și Rosa.

Raluca Pastrama a iesit in parc cu cele doua fetite, dupa ce s-a aflat că sotul ar fi batut-o
Raluca Pastrama a iesit in parc cu cele doua fetite, dupa ce s-a aflat că sotul ar fi batut-o

De ce ar fi lovit-o Pepe pe Raluca

Potrivit celor de la playtech.ro, surse din anturajul celor doi susțin că vineri seară, în oraș, ar fi izbucnit un conflict între cei doi care ar fi degenerat de la reproșuri, la amenințări. Cei doi și-ar fi adresat injurii, iar Pepe ar fi lovit-o pe soția sa. Se pare că artistul s-ar fi ales cu dosar penal pentru violență în familie.

„I-a dat în plină stradă, a fost de-a dreptul șocant. Pepe crede ca Raluca are pe altcineva și de aici a pornit întreg circul. Cel mai probabil era băut. A fost foarte, foarte violent. Inițial, Raluca i-a răspuns și ea, l-a jignit, l-a scuipat. Apoi lucrurile au degenerat considerabil”, au declarat surse din anturajul cuplului, în exclusivitate, pentru playtech.ro

Artistul le-a spus fanilor că el și Raluca se despart, după opt ani de mariaj, printr-o filmare urcată pe contul său de Youtube. Chiar dacă Pepe a spus, inițial, că divorțul va fi unul amiabil și nu se va ajunge la tribunal, iată că, din păcate, situația nu a fost așa. Raluca Pastramă locuiește, de aproximativ o lună de zile, la părinții ei împreună cu cele două fetițe, Maria și Rosa.

Urmăriți Impact.ro și pe