Gestul făcut de Prințul Harry după ce s-a terminat înmormântarea reginei. Spune multe despre sentimentele lui

Ana Anitoiu 20.09.2022, 09:55
Gestul făcut de Prințul Harry după ce s-a terminat înmormântarea reginei. Spune multe despre sentimentele lui

Un gest pe care l-a făcut Prințul Harry după ce s-a terminat înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a fost surprins de o cameră de filmat. Acesta a lăsat să se înțeleagă multe despre sentimentele fiului cel mic al Prințesei Diana și al Regelui Charles al III-lea.

Ce gest a făcut Prințul Harry

În urma funeraliilor publice, familia regală britanică a mers la Castelul Windsor pentru a se odihni, înainte de a se întoarce la Capela St George pentru o slujbă privată de înmormântare, la Capela memorială Regele George al VI-lea. Momentul nu a fost televizat.

Prințul Harry și alți membri ai familiei regale britanice, inclusiv Regele Charles al III-lea și Regina Consort, Camilla, au fost fotografiați în timp ce părăseau Capela St George din Windsor, după înmormântarea regretatei suverane.

Ducele de Sussex a fost surprins expirând și umflându-și obrajii, în timp ce se urca într-o mașină lângă soția sa, Meghan, după o zi emoționantă la finalul căreia Regina Elisabeta a II-a a fost în sfârșit înmormântată alături de soțul ei, Prințul Philip, de sora sa, Prințesa Margaret, și de părinții săi, Regele George al VI-lea și Regina Mamă Elisabeta.

Gestul facut de Printul Harry dupa ce s-a terminat inmormantarea reginei
Printul Harry, urcand in masina alaturi de sotia lui, Meghan. Foto: Captură video Daily Mail

Prințul Harry, vizibil emoționat

De altfel, Prințul Harry a fost vizibil emoționat în timpul procesiunii și în interiorul bisericii, la fel ca și soția sa, Meghan, ducesa de Sussex, care a fost văzută ștergându-și lacrimile în timpul funeraliilor reginei.

Mai târziu, Prințul Harry a fost văzut mergând solemn pe iarbă în fața Capelei St George din Windsor înainte de slujba de înmormântare a reginei și vorbind cu mătușa sa, Prințesa Anne, și cu soțul ei, viceamiralul Sir Tim Laurence, potrivit Daily Mail.

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al Familiei Regale, în urma slujbei private, se arată că Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată împreună cu Ducele de Edinburgh, la Capela memorială Regele George al VI-lea.

În ziua funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a, s-au adunat până la două milioane de oameni în centrul Londrei pentru a vedea sicriul suveranei. O slujbă a avut loc și la Westminster Abbey. La aceasta au participat 2.000 de membri ai familiei regale, șefi de stat și 200 de membri ai publicului.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...