Gestul făcut de Marius Elisei pentru Oana Roman, deși s-au despărțit. I-a sărit imediat în ajutor

Ioana Bucur 13.01.2021, 19:38
Gestul făcut de Marius Elisei pentru Oana Roman, deși s-au despărțit. I-a sărit imediat în ajutor

Noul an a adus momente cumplite pentru Oana Roman. În ciuda faptului că s-au despărțit, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Marius Elisei i-a sărit în ajutor fără ezitare.

Noi momente dificile pentru Oana Roman

La doar o zi după ce fiica ei, Isabela, a avut nevoie de ajutorul medicilor, Oana Roman trece din nou prin momente cumplite. Fiica fostului premier al României a ajuns, miercuri dimineața, la un spital privat din București, pentru a o interna pe mama sa, Mioara Roman.

„Am lăsat-o pe mama la spital, norocul meu e că acolo au super grijă de pacienți. Eu trebuia să plec, am filmări pentru emisiunea „Mămici de pitici cu lipici”. Astăzi trebuie să merg la Ploiești, am treabă și acolo, trebuie să fac proceduri. Am lăsat-o cu cei de acolo, pentru că, oricum, cu noile reguli, nu am voie să intru cu ea sus, în rezervă. Este un avantaj al faptului că mergem la un spital privat și este un lucru pe care am să-l spun orice ar spune oricine, faptul că avem aceste abonamente ajută foarte mult”, a dezvăluit Oana Roman, într-un story, pe Instagram.

Marius Elisei i-a sărit imediat în ajutor

Pentru că a fost întrebată de mai mulți fani despre starea de sănătate a fiicei sale, Isabela, care a avut nevoie de îngrijiri medicale cu doar o zi înainte, Oana Roman a dezvăluit gestul făcut de Marius Elisei, în aceste zile dificile pentru familia sa.

„Iza e mai bine. A avut un virus pe care l-a luat de pe undeva. A început tratamentul de aseară, aşa că nu a mai făcut febră. Eu plec la Ploieşti pentru că am de făcut nişte proceduri şi de filmat, aşa că ea a rămas acasă cu tatăl ei. L-am rugat să vină să stea cu ea până termin eu treaba”, a adăugat Oana Roman.

Oana Roman si Marius Elisei divorteaza dupa sase ani de casnicie
Oana Roman si Marius Elisei divorteaza dupa sase ani de casnicie

Isabela a avut un episod de febră și frisoane, luni, 11 ianuarie. Îngrijorat pentru fiica sa, Marius Elisei a mers cu ea la spital, chiar a doua zi, pentru ca medicii să îi facă o serie de analize copilei în vârstă de șase ani.

„Ieri (n.r. – luni) când am ajuns acasă, Iza a făcut febră și nu am știut de ce. A continuat să facă febră și azi-noapte și astăzi. Astăzi a fost la spital cu tatăl ei, pentru că ultima oară fusesem eu cu ea și nu ne putem duce amândoi. I-au făcut câteva analize și se pare că este ceva la stomăcel, dar nu știm exact ce. Încă nu sunt gata toate analizele. Acum este sub tratament, sperăm că o să fie mai bine”, le-a spus Oana Roman admiratorilor săi, într-un story pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei sunt în pragulo divorțului, după șase ani de căsnicie

Oana Roman și Marius Elisei s-au separat, în decembrie 2020, cu câteva zile înainte de Crăciun. Cu toate că nu este prima oară când cuplul trece printr-o despărțire, se pare că de această dată nu mai este cale de împăcare. Ce doi vor păstra o relație amiabilă de dragul micuței Isabela, fiica lor de șase ani.

„Eu cred că interesul principal e ca Iza să se dezvolte cum trebuie și ea a înțeles. Au fost multe discuții de-a lungul timpului. Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita. Pasiune și iubire ca la început nu mai sunt, după niște ani. Importante sunt prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea e problema. Se rupe nu când nu mai e pasiune, se rupe când nu mai e baza, fondul. Cred că într-o relație conteză mai mult decât orice”, a declarat Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe