Gestul făcut de Laurențiu Reghecampf în fața Corinei Caciuc chiar la botezul fiului lor. Invitaților nu le-a venit să creadă ce văd

Badea Violeta 26.09.2022, 14:56

La scurt timp după bătaia cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a participat la botezul micuțului Liam Simeon, fiu pe care îl are cu Corina Caciuc. Antrenorul de fotbal a organizat o petrecere grandioasă în cinstea copilului său, cu muzică, preparate de calitate și invitați pe măsură. De departe însă, cel mai mult a atras atenția gestul făcut de fostul partener al Anamariei Prodan în fața Corinei Caciuc chiar la marele eveniment.

Cum s-a distrat Laurențiu Reghecampf la petrecerea de botez a fiului său

Pe data de 19 mai 2022, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinții unui băiețel de nota 10. Numele ales pentru cel de-al treilea fiu al antrenorului este Liam Simeon.

Ieri, pe data de 25 septembrie, micuțul a fost creștinat la o biserică din București, iar apoi părinții lui i-au organizat o petrecere pe cinste la un local din nordul Capitalei, unde au chemat mai mulți artiști să întrețină atmosfera.

Marius Mihalache & Band, Robert Band, Fata cu Vioara și Costel Biju i-au distrat pe invitaţi până în zori şi i-au făcut să se simtă excelent. Ultimul a publicat și câteva fotografii de la marele eveniment. În imagini se vede cum Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina Caciuc, dansează pe ritmuri de manele și se sărută pătimaș.

Ambii au purtat ținute elegante și au ieșit în evidență și datorită accesoriilor scumpe pe care le-au purtat. Laurențiu Reghecampf a optat pentru un costum negru, cu cămașă albă și papion, în timp ce mama copilului său a îmbrăcat o rochie elegantă, neagră, lungă, cu crăpătură pe picior.

Citește și Obiectul pe care l-a purtat Laurențiu Reghecampf la botezul fiului său, Liam. Unii ar putea spune că e o aroganță pentru Anamaria Prodan!

Reghe si Corina Caciuc s-au sarutat pe ringul de dans
Reghe si Corina Caciuc s-au sarutat pe ringul de dans

Ce meniu a fost la botezul micuțului Liam

Invitații au fost așteptați la petecere cu preparate alese. La primul fel au avut creveți în crustă panko cu sos de rădăcină de țelină, croquette de casa cu brânză și trufe proaspete, felii de ton prăjit cu ghimbir murat și ponzu picant și multe altele.

Gustarea caldă a constat în biban de mare auriu cu midii la abur, legume sezon și sos de lămâie cu unt, iar apoi filet mignon de vita black angus, carpacio de sparanghel și sos demiglacee, conform celor de la cancan.ro.

Citește și Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital după altercația cu Reghecampf. Care este, de fapt, starea impresarei. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...