Gestul făcut de Iulia Vântur care a declanșat o adevărată revoltă. S-a întâmplat pe scenă, în America

Stan Filon 15.08.2022, 11:42

Iulia Vântur a reușit să-și pună fanii în cap, după un concert susținut în Statele Unite ale Americii. Cunoscută pentru cariera pe care a avut-o la Pro TV, frumoasa româncă s-a decis în urmă cu câțiva ani să plece pur și simplu în India, lăsându-și fanii cu gura căscată. A vrut să fie actriță la Bollywood și, din câte se pare, i-a reușit. În plus, relația pe care o are cu celebrul actor Salman Khan a propulsat-o în atenția publicului din India. Recent însă a avut o serie de concerte în SUA, iar unii dintre spectatori au fost revoltați.

Gestul făcut de Iulia Vântur care a declanșat o adevărată revoltă

Iulia Vântur este din ce în ce mai cunoscută în India, unde a reușit să joace în mai multe filme. Frumusețea ei, dar poate și relația cu actorul indian Salman Khan, i-a atras pe producătorii indieni, însă se pare că este și talentată, urmând lecții de canto.

Vedeta din România a plecat în concert în Statele Unite ale Americii, însă performanțele sale le-au lăsat un gust amar multor români, care s-au declarat revoltați pe rețelele sociale. Dar ce i-a nemulțumit pe aceștia? Ei bine, nu se știe din ce motiv, însă Iulia Vântur a tradus un colind românesc în limba indiană și l-a cântat în fața publicului său. Cum în sală erau foarte mulți români, aceștia nu au fost deloc mulțumiți de ideea pe care a avut-o blonda. Așadar, rețelele sociale s-au umplut cu comentarii care mai de care mai acide.

Gestul facut de Iulia Vantur care a declansat o adevarata revolta
Gestul facut de Iulia Vantur care a declansat o adevarata revolta

„La capitolul dans sta ciudat”

„Are voce frumoasă Iulia! totuși este aiurea să cânte un colind românesc în indiană!”, a scris o internaută. „Ei, lăsați, vocea nu este chiar slaba, este acceptabilă. La capitolul dans sta ciudat, și la fel de ciudata este si transformarea unui colind superb, creștin ortodox, intr-o mascarada grotesca, cum vad și aud aici. Eu nu am văzut vreun roman care sa ia în derâdere religiile indiene, dar vad o româncă care ( cacofonie intentionata) se umple singura de ca…. IULIA VANTUR, SA-ȚI FIE RUSINE!!”, a fost o altă reacție. „Nu pot sa cred ca unii au dat bani sa vada așa ceva! Chiar azi citisem ca duduia a câștigat vreo 10 mil de euro din biletele vândute la spectacolele ei. Oare atât de goi sunt unii încât sa piardă timp cu asa “prestație”?”, se întreabă cineva. „Ce păcat! A transformat un colind crestin ortodox in melodie indiana păgână pe care dansează lasciv!”, se arată într-un alt comentariu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...