Gestul făcut de Irina Tănase când a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat. Asta spune multe despe logodnica politicianului

Nicu Stan 16.07.2021, 09:16
Gestul făcut de Irina Tănase când a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat. Asta spune multe despe logodnica politicianului

Gestul făcut de Irina Tănase când a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat. Asta spune multe despe logodnica politicianului. Liviu Dragnea a fost eliberat, ieri, din penitenciar, după ce Tribunalul Giurgiu a dispus eliberarea lui definitivă. Ce a făcut iubita lui la aflarea veștii, vedeți în articolul de mai jos.

Ce a făcut Irina Tănase când a aflat că Liviu Dragnea vine acasă. Fostul șef al PSD a fost profund mișcat

Gestul făcut de Irina Tănase când a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat. Asta spune multe despre logodnica politicianului. Tânăra a plâns la aflarea veștii că Liviu Dragnea va fi eliberat din penitenciar.

Liviu Dragnea a plecat, joi după-amiază, din penitenciar, după ce Tribunalul Giurgiu a decis, definitiv, eliberarea lui. Liderul PSD a fost așteptat de logodnica sa, Irina Tănase, care era foarte nerăbdătoare să plece împreună acasă. Nu vroia să îl mai lase pe fostul șef al PSD să vorbească cu presa.

Irina Tanase a plans cand a auzit ca Liviu Dragnea vine acasa
Irina Tanase a plans cand a auzit ca Liviu Dragnea vine acasa

Irina Tănase a plâns când a aflat vestea eliberării iubitului ei

De altfel, Irina Tănase a izbucnit în lacrimi de fericire. De asemenea, în cadrul primului interviu oferit vineri, ea a vorbit și despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea.

“Eu am plâns când am aflat decizia instanţei. A fost greu pentru că eu am stat doi ani singură, fără să ştiu dacă el o să mai iasă în viaţă de acolo. Nu am putut să ne facem planuri pentru că noi nu ne aşteptam ca acestă decizie să fie favorabilă. Pe de altă parte, dacă decizia era nefavorabilă, toate planurile şi tristeţea ar fi fost mut mai mare.

Liviu Dragnea ar fi trebuit să fie eliberat mai demult?

El trebuia să intre în comisia de eliberare pe 21 februarie şi a intrat cu două luni şi jumătate mai târziu. Suntem în iulie. Starea de sănătate nu este bună. Va trebui să facă nişte controale să vedem exact care e starea. Şi ce se poate face ca să îşi revină. Dar psihic era bine, era fericit, orice om în situaţia asta, cum ar fi putut să fie”, a spus Irina Tănase.

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, la rândul lui, a fost foarte bucuros că bunul său prieten a ieșit din penitenciar.

Ieșirea lui Liviu Dragnea din închisoare i-a redat speranța lui Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu crede că eliberarea fostului lider PSD reprezintă o victorie, iar asta l-a făcut să ”prindă puțină speranță”.

”Pentru noi și pentru sute de mii români sigur este o mare victorie ceea ce au reușit avocații astăzi și am început să prind puțină speranță când văd că mai există judecători care respectă legea și nu se lasă presați și apăsați pe cap de către sistem”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Urmăriți Impact.ro și pe