Gestul emoționant pe care l-a făcut Simona Halep, după calificarea în sferturile de finală ale turneului din Adelaide. Fanii au rămas uimiți

Raluca Juncu 14.01.2020, 17:33
Gestul emoționant pe care l-a făcut Simona Halep, după calificarea în sferturile de finală ale turneului din Adelaide. Fanii au rămas uimiți

Simona Halep a ieșit triumfătoare în primul său meci de simplu din sezonul 2020, de la Turneul de la Adelaide, din Australia. Ea a învins-o pe advresara sa, asutralianca Ajla Tomljanovic, în două seturi, cu 6-4, 7-5. Românca s-a calificat, astfel, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Adelaide, potrivit wtatennis.com.

Mulțumirile Simonei pentru Darren Cahill. Fanii, în extaz

După victoria de azi, campioana României i-a mulțumit în direct lui Darren Cahill, antrenorul său pentru tot ce a fpcut pentru ea. Momentul a fost de-a dreptul emoționant, cu atât mai mult cu cât după câștigarea partidei de azi, Simo i-a ridicat în picioare pe fanii din tribună, când a afirmat că Adelaide, orașul natal al antrenorului său, este a doua sa casă.

„Sunt şi eu un fan al lui Darren, este frumos să-l am în echipa mea din nou, lucrăm deja de patru ani şi vreau să-i mulţumesc că este de partea mea. Sfaturile lui m-au ajutat cu adevărat azi. Îţi mulţumesc, “D”!
Să joc aici, în orașul lui natal este foarte frumos şi vreau să vă mulţumesc tuturor că aţi venit şi mă faceţi să mă simt aici ca la a doua mea casă”, a declarat tenismena pe teren.

Totodată, Simona Halep a mai spus că este o mare susținătoare a echipei Port Adelaide, echipa locală de fotbal din Adelaide, cea cu care ține și tehnicianul său.

„Sunt o mare susţinătoare a echipei Port Adelaide”, a răspuns sportiva din Constanța, moment în care fanii au izbucnit în urale.

Darren Cahill i-a și răspuns Simonei, însă pe Twitter, la scurt timp după meci.

În cursul dimineţii de marţi, Simona Halep şi antrenorul Darren Cahill au vizitat clubul Port Adelaide Football Club. Sportiva română a fost invitată să le ţină un discurs jucătorilor de fotbal australian, potrivit digisport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI