Gestul de adio făcut de Iulia Vântur pentru Salman Khan. Ce decizie a luat vedeta de dragul fostului său iubit (Exclusiv)

Ioana Bucur 05.07.2022, 10:57
Gestul de adio făcut de Iulia Vântur pentru Salman Khan. Ce decizie a luat vedeta de dragul fostului său iubit (Exclusiv)

Chiar și cele mai frumoase povești de dragoste ajung la final. Din nefericire, este și cazul fostei vedete PRO TV. Cu toate astea, respectul pentru relația și sentimentele ce i-au legat a rămas. Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, care este gestul de adio făcut de Iulia Vântur pentru Salman Khan. Ce decizie a luat de dragul fostului iubit.

Ce a făcut Iulia Vântur pentru Salman Khan

Și-au trăit povestea de dragoste cât de departe au putut de ochii curioșilor. De fapt, Iulia Vântur a făcut un gest uriaș pentru cel pe care îl credea jumătatea sa, punând punct carierei sale din România, făcându-și bagajele și părăsind țara natală pentru India.

În ultimul an, a petrecut tot mai mult timp în România, dând naștere unor speculații legate de o despărțire de celebrul actor.

Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, că cei doi nu mai formează un cuplu. Gestul de adio făcut de Iulia Vântur pentru Salman Khan este documentarul realizat de ea despre viața actorului și pe care intenționează să îl lanseze cât mai repede.

„Iulia și Salman Khan s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar mai păstrează legătura pentru documentarul realizat de aceasta despre viața lui”, a mărturisit pentru playtech.ro o sursă din apropierea vedetei.

Gestul de adio făcut de Iulia Vântur pentru Salman Khan. Ce decizie a luat vedeta de dragul fostului său iubit (Exclusiv)
Iulia Vântur

„După pandemie, mi-am stabilit un target”

În plus, se pare că Iulia Vântur și-a adus în România aproape toate bagajele, vedeta punând la punct detaliile unui nou proiect TV, în condițiile în care are un contract în derulare cu compania Telentivity, la conducerea căreia se află Maria Apostol, cu care a colaborat în trecut la PRO TV.

„Da, din nou în România, pentru că-mi place să revin. Mai ales după pandemie, mi-am stabilit un target, să vin cât mai des, să petrec timp cât mai mult cu familia, cu prietenii în locurile acestea, în care am trăit. Am străbătut toată America, am avut un turneu în Statele Unite, am fost în nouă orașe importante, publicul ne-a primit cu multă dragoste.

Își doreau un concert live și și-au revărsat cred toată bucuria asupra noastră. Mi-a plăcut mult de tot. Apoi am fost la Cannes, la Londra”, a mărturisit aceasta pentru sursa citată.

Însă ruptura de India nu va fi una totală, blonda dorind să își continue proiectul muzical în limba hindi. O altă dorință a ei este și lansarea documentarului despre viața lui Salman Khan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...