Gestul cu care prințul Harry a înduioșat întreaga lume. Cum a apărut îmbrăcat într-un clip dedicat Crăciunului, și-a amintit de tragedia trăită în copilărie

Badea Violeta 04.12.2022, 23:03

Ducele de Sussex a transmis, de curând, un mesaj emoționant copiilor îndurerați ai căror părinți au murit în timp ce serveau în forțele armate britanice. Pentru acest moment, prințul Harry a îmbrăcat un costum de supererou. Iată cum a apărut acesta în clip!

Prințul Harry s-a costumat în supererou pentru a transmite un mesaj de sărbători adresat copiilor fără părinți

Prințul Harry s-a costumat în Spider-Man pentru a transmite un mesaj emoționant copiilor îndurerați ai căror părinți au decedat în timp ce serveau în forțele armate britanice, potrivit The Guardian.

Ducele de Sussex, care și-a pierdut propria mamă, prințesa Diana, la vârsta de 12 ani, a explicat într-un videoclip difuzat sâmbătă, 3 decembrie, la petrecerea anuală de Crăciun a Scotty’s Little Soldiers, de ce copiii nu trebuie să se simtă vinovați pentru că vor să se bucure de perioada sărbătorilor.

„Crăciunul este un moment în care ne este foarte, foarte dor de cei dragi și este în regulă. Dar, în același timp, este posibil să ne simțim vinovați că ne distrăm fără părinții noștri. Dar eu sunt aici să vă asigur că părinții vor mereu să ne distrăm, bine? Așa că nu vă simțiți vinovați”, a transmis prințul Harry.

Soțul lui Meghan Markle a încheiat apoi clipul spunând: „Așa că, mergeți acolo, distrați-vă cât mai bine și Crăciun fericit”, în timp ce își ridica masca pentru a le dezvălui copiilor chipul său.

Citește și Șantajul la care Meghan Markle l-a supus pe Prințul Harry. Dezvăluirea făcută de presa din Marea Britanie!

Gestul Prințului Harry i-a impresionat pe copii

Potrivit Scotty’s Little Soldiers, o organizație caritabilă britanică care sprijină copiii ai căror părinți au murit în timp ce serveau în forțele armate, tema petrecerii lor din acest an a fost „Eroi și răufăcători”, motiv pentru care Harry a fost îmbrăcat ca un supererou.

Nu este pentru prima oară când partenerul de viață al lui Meghan Markle face un astfel de gest. În 2019, acesta a mai transmis un mesaj video pentru copii, costumându-se în Moș Crăciun.

Un copil din cadrul organizației a vorbit despre emoțiile care-l încearcă atunci când prințul Harry arată că îi pasă ei. Ben O’Donnell, pe numele său, avea doar nouă săptămâni când tatăl său, subofițer, și-a pierdut viața pe front. Băiatul are acum 14 ani.

Citește și Au apărut primele imagini din serialul despre viața lui Meghan Markle și prințul Harry. Data la care urmează să fie difuzat de Netflix. Video!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...