Gestul cu care Kate Middleton și Meghan Markle au surprins în timpul funeraliilor. Cele două nu au uitat de trecut

Badea Violeta 16.09.2022, 13:14

Kate Middleton și Meghan Markle au fost vizibil emoționate în timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a. Cele două au fost surprinse la Westminster Hall, unde a fost depus sicriul regretatului monarh până la înmormântarea de luni, 19 septembrie. Iată gestul pe care l-au făcut cele două în timpul slujbei.

Cum s-au afișat Kate Middleton și Meghan Markle la funeraliile reginei

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, au fost surprinse în timpul funeraliilor reginei Elisabeta, la Westminster Hall, loc în care a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatei suverane.

Stând umăr lângă umăr cu soții lor, prințul William și prințul Harry, cele două păreau să clipească pentru a-și reprima lacrimile în fața sicriului monarhului, care a fost acoperit cu Drapelul Regal și ridicat pe un catafalc.

Atât Kate, cât și Meghan și-au susținut partenerii la slujbă. Cele două s-au afișat cu bijuterii care le-au fost dăruite chiar de Majestatea Sa. Acestea conțineau inclusiv perle foarte frumoase. Pietre pe care Eisabeta a II-a le adora.

De asemenea, soția lui William, noua prințesă de Wales, a privit tot timpul în jos. Aceasta a purtat și o broșă argintie, ce i-a aparținut chiar regretatei suverane. Accesoriul a fost purtat de Elisabeta a II-a în anul 1999, în timpul unei vizite în Seul, conform People.

Citește și Meghan Markle, pusă în dificultate de Kate Middleton. Detaliul observat în timpul întâlnirii dintre cele două!

Kate Middleton, Meghan Markle si sotii lor
Kate Middleton, Meghan Markle si sotii lor

Britanicii îi aduc ultimele omagii reginei Elisabeta a II-a

Mii de cetățeni ai Marii Britanii îi aduc ultimele omagii reginei Elisabeta a II-a. Sicriul acestei se află pe catafalc la Westminster Hall, după ce a fost purtat în procesiune, de la Palatul Buckingham.

El este deschis publicului 24 de ore din 24. Presa britanică notează că în următoarele zile sunt așteptați mii de oameni la locul cu pricina. Aceștia stau la cozi interminabile ca să treacă pe la căpătâiul regretatului monarh.

„Au doar câteva minute să treacă pe la căpătâiul reginei, să străbată sala și să iasă apoi prin ușile masive de stejar, de la celălat capăt.

Cei mai mulți mai zăbovesc câteva clipe, chiar înainte de a ieși mai aruncă o ultimă privire în urmă. Și, în semn de respect, mulți își înclină capul, în dreptul catafalcului, ori își șterg o lacrimă”, a transmis Jill Lawless, reporter AP.

Citește și Gestul făcut de Kate Middleton în memoria prințesei Diana. Detaliul observat la procesiunea reginei Elisabeta!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...