Gestul ciudat făcut de Irinel Columbeanu pentru Mr. Pink. Ce i-a cerut actualului iubit al Monicăi Gabor (Exclusiv)

Ioana Bucur 09.02.2022, 19:11
Gestul ciudat făcut de Irinel Columbeanu pentru Mr. Pink. Ce i-a cerut actualului iubit al Monicăi Gabor (Exclusiv)

Fostul afacerist din Izvorani se pregătește pentru unul dintre cele mai importante momente din viața sa, de care îl mai despart doar câteva zile, și care nu va fi lipsit de controverse. Reporterii redacției Playtech-Impact.ro au aflat, în exclusivitate, care este gestul ciudat făcut de Irinel Columbeanu pentru Mr. Pink. El ne-a dezvăluit ce i-a cerut actualului iubit al Monicăi Gabor, la mai bine de zece ani de la începutul relației celor doi.

Irinel Columbeau, gest neașteptat față de Mr. Pink

Mr. Pink și Monica Gabor, fostă Columbeanu, formează un cuplu discret de mai bine de zece ani. Cu toate că afacerile și vacanțele l-au dus în aproape toate colțurile Europei, miliardarul nu a ajuns, până acum, în România, nici măcar pentru a-i fi alături partenerei sale în două momente dificile pentru ea, pierderea părinților. Acest lucru s-ar putea schimba în zilele următoare.

Irinel Columbeanu se pregătește pentru lansarea cărții sale, „Apofenia”, în paginile căreia a făcut mărturisiri și despre căsnicia cu Monica Gabor. În mod surprinzător, Irinel Columbeanu a dezvăluit reporterilor redacției Playtech – Impact.ro că și-a invitat fosta soție, dar și pe iubitul ei, la evenimentul programat peste doar o săptămână.

„Îi aștept, eu i-am invitat pe amândoi, așa mi s-a părut normal. I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni amândoi, împreună cu Irina, la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie. A zis că studiază varianta, să mai vadă.

Irina o să aibă școala, la ea e mai dificil. Sunt un om discret, nu-mi place să întreb prea multe. Va depinde însă și de situația cu restricțiile din pandemie. El nu a fost niciodată în România”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Gestul ciudat făcut de Irinel Columbeanu pentru Mr. Pink. Ce i-a cerut actualului iubit al Monicăi Gabor (Exclusiv)
Irinel Columbeanu

„Nu vreau să-i fac probleme”

Irinel Columbeanu ne-a mai dezvăluit că ultima oară s-a întâlnit cu Monica Gabor în urmă cu un an, în București.

„Vreau să vină la lansare, așa ar fi frumos. Nu vreau însă să-i fac probleme, eu am invitat-o. De acum un an nu a mai fost în țară.

Anul trecut în februarie, ne-am întâlnit, de aceea m-am și gândit că poate vine și anul ăsta. Atunci m-am văzut cu ea, nu și cu Irina. S-a dus la Bacău, și după ne-am întâlnit”, a adăugat fostul afacerist de la Izvorani.

Până să ajungă în România, Mr. Pink a petrecut câteva zile în Italia, unde s-a întâlnit cu Ramona Gabor. Sora Monicăi a postat de altfel câteva fotografii de la fața locului, alături de miliardarul chinez, cu care a mai colaborat de altfel și în alte afaceri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...