Gestul bizar făcut de Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Rivala sa a făcut dezvăluirea: „Mi-a fost frică de ea”

Anca Manolica 28.11.2022, 14:15
Gestul bizar făcut de Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Rivala sa a făcut dezvăluirea: „Mi-a fost frică de ea”

Viața regretatului Ion Dolănescu a fost marcată de multe discuții și controverse de-a lungul timpului, chiar și după moartea sa. Iar asta din cauza relațiilor pe care le-a avut și a copiilor pe care i-a lăsat în urmă. De altfel, nu doar cei doi frați vitregi nu sunt în relații bune, ci și mamele lor. Acum, la 47 de ani de la nașterea lui Dragoș Dolănescu, mama sa face dezvăluiri uluitoare despre Maria Ciobanu.

Ce a făcut Maria Ciobanu după venirea pe lume a lui Dragoș Dolănescu

Interpreta de muzică populară și Margarita Valenciano nu s-au plăcut prea mult, însă de dragul bărbatului pe care l-au împărțit o bună perioadă de timp, acestea au mai încercat să își calce pe principii. Acum, la mai bine de 4 decenii de când Margarita l-a născut pe Dragoș, aceasta iese în față și dezvăluie gestul făcut de „ciocârlia muzicii populare românești”.

Atunci când l-a cunoscut pe regretatul artist, Margarita Valenciano era studentă la Medicină, în Cluj. Dar pentru că iubirea pentru el a fost mare, ea a decis să se mute la București. Mai apoi a locuit, o bucată de timp, într-un cămin, alături de fiul ei.

Într-o zi, însă, fără să se aștepte, a fost vizitată de Maria Ciobanu, cea care dorea să vadă dacă Dragoș îi seamănă cântărețului. Se întâmpla la nici o lună de la nașterea copilului. Mai mult, spune aceasta, se pare că solista de muzică populară a încercat să îi ofere o sumă de bani.

Maria Ciobanu și Margarita Valenciano, alături de fiii lor
Maria Ciobanu și Margarita Valenciano, alături de fiii lor

Cum a reacționat Margarita Valenciano

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că cele două femei din viața lui Ion Dolănescu, nu s-au agreat niciodată. Maria Ciobanu a spus, cu ani în urmă, că mama lui Dragoș Dolănescu, nu ar fi fost pentru regretatul artist decât o aventură.

Așadar, nu este de mirare că Margarita Valenciano nu a dorit să folosească acei bani pentru fiul ei. Potrivit spuselor sale, ea nu a dorit să îi păstreze, căci i-a fost frică de Maria, așa că a donat suma primită unor oameni ai străzii.

„Maria Ciobanu m-a vizitat la cămin. Dragoș cred că nu avea nici o lună de când se născuse. Ideea este că ea era curioasă și a vrut să știe dacă fiul meu seamănă cu Ion Dolănescu. A recunoscut și ea că este așa. Cu prilejul vizitei, Maria Ciobanu mi-a dat niște bani pentru Dragoș, așa se obișnuiește…

Dar eu să știți că banii pe care i-a lăsat Maria Ciobanu lui Dragoș i-am aruncat, pentru că mi-a fost frică de ea. Banii i-am dat la cerșetori, după vizita ei”, a spus Margarita Valenciano, pentru VIVA!

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...