Gest surprinzător făcut de Dani Oțil de ziua soției sale. De ce nu voia să-i spună la mulți ani Gabrielei 

Ana Anitoiu 08.11.2022, 14:51

Dani Oțil a făcut un gest surprinzător de ziua soției sale. Coprezentatorul matinalului de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”, a dezvăluit de ce nu a vrut să-i spună la mulți ani Gabrielei în direct.

Dani Oțil, gest surprinzător de ziua soției lui

Soția lui Dani Oțil, Gabriela, se numără printre sărbătoriții zilei, luni, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. Însă, prezentatorul TV nu a dorit să îi spună la mulți ani în cadrul emisiunii, pentru că nu i-a cumpărat un cadou.

„Am crezut că facem emisiune de dedicații, n-am mai știut cine, cui… Eh, și soția, dar nu-mi permit că nu i-am luat nimic și mai bine să nu-i amintesc.”, a spus Dani Oțil, la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Imaginile care il scot din sarite pe Dani Otil
Dani Otil, cu sotia lui, Gabriela

Ironii la adresa lui Dani Oțil

De altfel, Dani Oțil a fost ținta unor ironii în cadrul emisiunii „iUmor” de la Antena 1. Cătălin Oprișan a prezentat un roast în cadrul căruia a sugerat că prezentatorul TV nu ar fi tocmai darnic.

„Oamenii au auzit de multe ori gluma asta, că el nu mănâncă niciodată la el la restaurant, pentru că e prea scump. Asta se știe. Chiar nu e atât de zgârcit precum spun oamenii, adică eu știu.

După ce a venit popa să-i sfințească restaurantul, Dani a folosit busuiocul ăla la sosul pentru paste. Nu este chiar atât de zgârcit, are și câțiva angajați. Așa a vrut el să fie, un fel de Simona Halep al restaurantelor. Adica e mereu la servit”, a spus Cătălin Oprișan la emisiunea „iUmor”.

Tot pe această temă a glumit recent și soția lui Dani Oțil, Gabriela, care a scris pe Instagram că prezentatorul TV ar refuza să dea drumul la căldură, motiv pentru care fiul lor, Luca Tiago, ar fi purtat o căciulă pe cap, în casă. „Momentul acela când tati e zgârcit și nu dă drumul la căldură”, a glumit fotomodelul, în descrierea unei imagini cu băiețelul lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...