Gest superb făcut de Cristi Chivu pentru copilul unei actrițe celebre din România. „Am trăit un coșmar”

Ana Anitoiu 25.09.2022, 11:51

Antrenorul Cristi Chivu, care lucrează cu echipa Under 19 a clubului Inter Milano, a făcut un gest superb pentru copilul unei actrițe celebre din România. Artista a spus că a trăit un coșmar, când fiul ei era într-o situație dificilă, iar ea nu avea puterea de a-l ajuta singură.

Ce gest superb a făcut Cristi Chivu pentru copilul actriței

Mai exact, Elvira Deatcu a povestit că fiul ei, Luca, în vârstă de 19 ani, a plecat să studieze arhitectura la o facultate prestigioasă din Milano. La un moment dat, tânărul a ajuns într-o situație dificilă în Italia, deoarece nu reușea să își găsească un apartament de închiriat, confruntându-se cu o problemă administrativă. Conform artistei, băiatul mai avea puțin și dormea la metrou.

Se întâmpla în aprilie, când Luca a trebuit să stea în gazdă la un prieten. Cristi Chivu și soția lui, Adelina, au intervenit în ajutorul fiului actriței, în ciuda faptului că nu aveau niciun fel de relație cu familia artistei.

„Unui român astăzi nu-i mai oferă nimeni astăzi cazare în Milano și am vrut să avem prin agenție un contract ferm, pe o perioadă lungă, ca să intre și el în toate celelalte drepturi, tot ce înseamnă statutul de student. Pentru că nu stă 6 luni. Atunci ni s-a cerut un garant cu salariu permanent pe teritoriul Italiei. Ei ne-au ajutat pentru că nu aveam nicio șansă.

Copilul mai avea un pic și dormea la metrou. Au fost niște momente groaznice. A fost un an greu. Am învins. Toată lumea i-a spus că ce nu îl doboară îl întărește, dar e greu. Era cumplit. Noi stăteam în confortul casei noastre, în fotoliu, și vorbeam cu el. El era săracul singur acolo, căuta apartamente. I-a fost foarte greu acolo”, a spus Elvira Deatcu, potrivit Ego.ro.

Gest superb facut de Cristi Chivu pentru copilul unei actrite celebre din Romania
Elvira Deatcu si fiul ei cel mare, Luca

Actrița, despre motivul pentru care nu își poate vizita fiul prea des

Elvira Deatcu a mai spus că nu prea își vizitează fiul, deoarece este foarte solicitată și nu se poate învoi de la teatru ca să facă un drum la Milano, chiar dacă dorul de Luca este mare. Acasă, actrița îl mai are pe fiul cel mic, Filip, în vârstă de 14 ani.

„L-am avut acasă foarte puțin (pe Luca, n.r.), pentru că la Milano se studiază foarte mult. A venit pe 20 iulie și a plecat în 10 septembrie pentru că ei încep școala mai repede decât  în România. Cu vreo 3 săptămâni. Nu a fost suficient. Noroc că mai găsește bilete ieftine și mai zboară așa, ne mai face surprize”, a mai povestit actrița.

Actrița Elvira Deatcu a mai dezvăluit că a fost avertizată de băiatul ei cel mare că nu i le va mai prezenta pe iubitele lor, dacă ea va mai continua să le trateze ca pe niște fiice. Actrița a precizat că de-a lungul timpului s-a atașat de fetele care i-au fost prezentate de fiul ei și că, după ce el s-a despărțit de ele, a suferit foarte mult.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...