Gest straniu făcut de Horia Brenciu la revenirea Adelei Popescu la TV. Colegii prezentatoarei au rămas fără cuvinte

Nicu Stan 22.09.2021, 12:30

Horia Brenciu a făcut un gest straniu la revenirea Adelei Popescu la TV. Colegii prezentatoarei au rămas fără cuvinte. Celebra prezentatoare de televiziune Adela Popescu a revenit la emisiunea Vorbește lumea după ce s-a vindecat de COVID-19.

Horia Brenciu a făcut cea mai tare fază din istoria televiziunii PRO TV. Ce a făcut cântărețul când Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea

Adela Popescu a fost nevoită să ia o nouă pauză de la TV, după ce s-a infectat cu virusul Covid-19. Astfel, la revenire, în platoul emisiunii a fost așteptată de celebrul Horia Brenciu, care i-a făcut o surpriză incredibilă.

Moderatoarea TV și-a făcut apariția în direct, la emisiunea pe care o prezintă, într-un stil mare. Astfel, când a văzut-o, Horia Brenciu a făcut un gest șocant. Nici măcar producătorii emisiunii nu se așteptau la așa ceva.

Horia Brenciu i-a trantit un tort in fata Adelei Popescu
Horia Brenciu i-a trantit un tort in fata Adelei Popescu

Adela Popescu, vindecată de coronavirus

Prezentatoarea TV Adela Popescu s-a vindecat complet de coronavirus, astfel că a revenit la TV, pentru a modera celebra sa emisiune de la PRO TV, alături de Bogdan Ciudoiu. Pentru moment, nu se știe nimic despre starea de sănătate a lui Shurubel, infectat și el cu coronavirus.

”Ne bucurăm că ești din nou sănătoasă”, i-a transmis Horia Brenciu frumoasei vedete.

Cum și-a făcut intrarea Adela Popescu în emisiune

Horia Brenciu și Adela Popescu au oferit un moment amuzant și total surprinzător, în direct la TV, fața a milioane de telespectatori. Prezentatoarea TV a intrat în emisiune, miercuri, 22 septembrie, făcând o roată perfectă din picioare, semn că s-a recuperat complet după ce a fost infectată cu coronavirus.

După intrarea de zile mari a Adelei Popescu a urmat una dintre cele mai tari faze din televiziune. Astfel, în semn de bun venit, Horia Brenciu i-a adus Adelei Popescu un tort delicios, pe care scria ”Bine ai venit, Adela”.

Horia Brenciu i-a pus tortul pe față Adelei Popescu

Horia Brenciu a ales să-i strice machiajul vedetei TV făcând un gest șocant. I-a trântit tortul în față Adelei Popescu, spre surprinderea tuturor. Cosmina Păsărin și Bogdan Ciudoiu, actualii moderatori ai matinalului de la PRO TV, au rămas muți.

”Dragii mei, orice revenire la TV se bonifică cu un tort Bine ai venit, Adela. Ăsta este al tău, bine ai revenit! Îți aparține. Ține fața…Asta e revenirea pe care ne-o dorim”, a precizat Horia Brenciu în momentul în care i-a trântit Adelei tortul în față.

Adela Popescu s-a amuzat copios de ghidușia lui Horia Brenciu

De cealaltă parte, reacția moderatoarei TV a fost una de milioane. Vedeta nu s-a supărat deloc, ci dimpotrivă, s-a amuzat copios.

”Atenție, ca să vă demonstrez că sunt sănătoasă și că tu ai încredere în mine…”, a spus Adela Popescu în momentul în care Adela Popescu i-a dat lui Brenciu să guste din crema albă de pe fața ei. ”Este începutul emisiunii, nu finalul”, a mai spus prezentatoarea TV.

Urmăriți Impact.ro și pe