Georgiana Lobonț, declarații în premieră despre divorțul de soțul său. Ce spune despre Armin Nicoară: „Nu am de ce să mă feresc”

Narcisa Tomulescu 25.03.2023, 21:48

Georgiana Lobonț a vorbit pentru prima oară deschis despre informațiile privind divorțul de Rareș Ciciovan, dar și despre speculațiile legate de Armin Nicoară. Vedeta a dat cărțile pe față, după ce la începutul anului s-a scris pe toate canalele despre separarea sa de bărbatul cu care are doi copii.

Adevărul despre căsnicia Georgianei Lobonț și relația cu Armin Nicoară

La începutul acestui an, vestea că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan ar fi în pragul divorțului a făcut valuri în showbiz și în mass media. Totul a pornit de la o declarație a lui Rareș Ciciovan, venită într-un moment în care cei doi erau, de fapt, împreună într-o vacanță în Maldive. Ba chiar pozau foarte fericiți împreună, în timp ce în țară scandalul lua amploare.

Acum, la câteva luni distanță, artista a vorbit public despre mariajul său și zvonurile despre divorț, dar și despre acuzațiile primite la momentul respectiv, când au fost suspectați că tot scandalul a fost o strategie de marketing.

„Nu voiam să apar, nicidecum, cu asemenea subiecte. Eu am vrut cât mai repede să se șteargă cu buretele, să se oprească focul ăsta, dar nu am putut să îl opresc decât prin tăcere. Ei s-au gândit că poate este vreo strategie, dar eu nu am nevoie de nicio reclamă. Oamenii au zis că e ori chestia asta, ori că e Armin la mijloc. Nu am de ce să mă feresc sau să mă ascund”, a declarat Georgiana Lobonț, pentru Antena Stars.

De la ce au pornit zvonurile despre divorț

Georgiana Lobonț a recunoscut că în acea perioadă delicată a fost nevoită să-și închidă telefonul pentru că nu mai făcea față mesajelor și presiunii pe care o resimțea. De asemenea, toate zvonurile legate de divorț au pornit de la o farsă pe care a vrut să o facă soțul ei presei.

„Eram la piscină cu Geanina, prietena noastră, și Rareș era cu toată gașca la bar, mai departe de noi pe insulă. (…) A fost o cumpănă, deși nu a fost nimic, pentru că Rareș a dat declarația asta în urma presiunii pe care o avem pe noi amândoi din partea presei. (…) L-au prins pe Rareș foarte «bucuros», că toată lumea bea și se distrează în vacanță. Și a zis chestia asta că deja s-a enervat… stai că vă dau eu știre, să vedeți voi… Eu am rămas șocată de ce se scrie, pentru că noi eram foarte bine. El se distra, nu își dădea seama de gravitatea situației”, a povestit Georgiana

La momentul respectiv, lucrurile au luat o amploare neașteptată, mai ales după ce finul Armin Nicoară a făcut câteva comentarii care au alimentat speculațiile privind o posibilă relație între ei doi.

„Pe moment m-am supărat pe Armin Nicoară, pentru că voiam să tacă, pentru că nu avea ce să spună. Nu era, în primul rând, problema lui. Oamenii au început să lase comentarii, că ești cum ești, că din cauza lui, el s-a alarmat. A primit amenințări”, a dezvăluit artista.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt căsătoriți de 7 ani și au împreună doi copii.

Urmăriți Impact.ro și pe