George Simion, împiedicat cu forța să intre în sediul Digi. A vrut să dea buzna peste Ministrul Energiei

Stan Filon 18.05.2022, 22:54
George Simion, împiedicat cu forța să intre în sediul Digi. A vrut să dea buzna peste Ministrul Energiei

A fost scandal în urmă cu scurt timp la sediul televiziunii Digi 24, acolo unde George Simion a vrut să intre cu forța. Liderul AUR s-a dus la televiziunea respectivă pentru a se certa cu Virgil Popescu, ministrul Energiei, cu care a mai avut un incident aproape violent chiar la Palatul Parlamentului, în văzul tuturor.

George Simion a vrut să intre cu forța în sediul Digi 24

Așadar, politicianul George Simion a vrut să continue scandalul început la Parlament cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, invitat de data aceasta la Digi 24. Politicianul s-a dus la sediul televiziunii și a vrut să pătrundă în incintă, deși nu fusese invitat de nimeni.

Paznicii postului s-au opus și au reușit în cele din urmă să-l respingă pe George Simion din sediul Digi 24, însă la fața locului au sosit și mai multe echipaje de poliție, moment în care liderul AUR a început a adus injurii postului de televiziune, în stilul său caracteristic. „Autoritățile statului sunt la dispoziția Digi24. Aici e UM Digi24. E sediul SRI”, a spus Simion.

Ce acuzații a adus Virgil Popescu

Dar ce l-a scos din sărite pe George Simion? Ei bine, ministrul Energiei, invitat la Digi 24, acuza AUR de legături cu Rusia, pe care politicianul le-a observat inclusiv de la izbucnirea războiului din Ucraina.

„Inclusiv în timpul războiului din Ucraina am văzut foarte clar o ezitare a celor de la AUR să se ducă să facă manifestaţie în faţa ambasadei (Rusiei – n.r.). Oare de ce? Am văzut pe altcineva, fost membru AUR, şi cu membri din AUR care s-au dus la ambasadorul Federaţiei Ruse să discute cum că România trebuie să fie neutră. Deci am văzut multe lucruri de acest gen în presă, vorbindu-se. De aici putem face corelaţii şi putem trage concluzii. Acuma, România este un stat democratic, sunt convins că lucrurile vor merge înainte. Am văzut sondajele de opinie cu privire la orientarea pro-europeană şi pro-euro-atlantică a românilor, ea a crescut mult mai mult odată cu izbucnirea acestui război la frontiera României şi eu sunt convins că până în 2024 şi acest partid se va duce, uşor”, a afirmat Virgil Popescu.

Scandalul dintre Simion și Popescu este mai vechi. Liderul AUR l-a bruscat pe ministrul Energiei, chiar la pupitrul din Parlament.

Urmăriți Impact.ro și pe