George Simion îl atacă dur pe Raed Arafat. „Vei dispărea, mafiotule”

Ana Anitoiu 08.05.2022, 10:18

George Simion l-a atacat dur pe Raed Arafat. Președintele AUR l-a numit „mafiot” pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) și i-a transmis că „va dispărea”, după ce secretarul de stat a publicat, sâmbătă, un mesaj amplu referitor la dorința ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, ca serviciul de urgență SMURD să treacă de la Ministerul Afacerilor Interne la cel pe care îl conduce el.

Ce mesaj a publicat Raed Arafat

În mesajul pe care l-a publicat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, medicul Raed Arafat a declarat că Ministerul Sănătății lasă impresia că până când nu va fi distrus sistemul integrat de urgență, nimic nu va merge bine în sistemul sanitar.

Șeful DSU a precizat că cei care-l sfătuiesc pe Alexandru Rafila au ieșit în lumina reflectoarelor după două decenii de lupte din umbră împortiva progresului și a soluțiilor ce vin în sprijinul sistemului de urgență și al pacientului.

George Simion il ataca dur pe Raed Arafat
Raed Arafat. Foto: Inquam Photos/ Alex Nicodim

„Mesajul meu către colegii din sistemul integrat de urgență, medici, asistenți, pompieri, paramedici, piloți și ambulanțieri, este de a rămâne uniți și de a nu se lăsa induși în eroare și manipulați de unele grupuri de interese.

Sunt convins că vom trece și peste acest moment creat artificial, dar care se poate transforma într-o amenințare reală asupra sistemului integrat de urgență”, a scris medicul Raed Arafat, care a precizat că a încercat și încearcă să evite un conflict ce ar face mai mult rău decât bine.

Comentariul lui George Simion pentru Raed Arafat

Printre cele peste 2.000 de comentarii pe care le-a generat mesajul publicat de Raed Arafat s-a numărat și unul al președintelui AUR, George Simion. Politicianul l-a atacat pe șeful DSU, precizând că el și membrii partidului Alianța pentru Unirea Românilor nu cred că va mai rămâne mai mult de o lună în funcție.

„Vei dispărea, mafiotule! Tu ai de partea toate partidele sistemului minus Rafila, noi suntem Alianța pentru Unirea Românilor – AUR și nu te vedem mai mult de o lună în funcție. Chiar dacă toți din consiliul de administrație îți dau like”, a fost comentariul publicat de George Simion pe Facebook.

La rândul lui, cu acest mesaj pe care l-a publicat, George Simion a generat sute de comentarii. Dacă unele persoane l-au susținut, altele l-au criticat, ba chiar i-au sugerat că i-ar fi necesară „puțină gramatică” și că ar fi cazul să-și schimbe limbajul acesta „dur”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...