George Simion a recunoscut. Cine l-a contactat pe liderul AUR pentru a retrage semnăturile pentru moţiune: „Au fost presiuni, telefoane”

Stan Filon 06.09.2021, 12:55
George Simion a recunoscut. Cine l-a contactat pe liderul AUR pentru a retrage semnăturile pentru moţiune: „Au fost presiuni, telefoane”

Liderul AUR, George Simion, acuză presiuni mari făcute asupra sa și a colegilor săi pentru retragerea semnăturilor de pe moțiunea de cenzură! Cum le-a răspuns George Simion celor care l-au sunat, dar și cine sunt aceștia, vedeți în rândurile de mai jos!

George Simion spune că s-au făcut presiuni asupra sa

George Simion, liderul AUR, spune că s-au făcut presiuni asupra sa și a colegilor săi de partid pentru ca moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu să nu mai poată fi votată. Simion spune că a fost sunat de liberli de vază, care i-au cerut să-și retragă semnătura, la fel au pățit și colegii săi. George Simion spune că nu s-a lăsat influențat, deși a primit oferte care mai de care și sprijin politic. Avantajele promise însă nu l-au făcut să se răzgândească. Ba chiar a transmis că membrii AUR nu sunt de vânzare!

”Au fost presiuni, au fost telefoane date din partea mai multor PNL-iști de vază. De exemplu, din partea domnului Florin Roman, Bogdan Gheorghiu, a sunat Rareș Bogdan, să ne vedem acum, cât de repede… Noi nu suntem de vânzare! Poate celelalte partide sunt de vânzare, noi nu suntem de vânzare.

George Simion spune ca s-au facut presiuni asupra sa
George Simion spune ca s-au facut presiuni asupra sa

”Au venit cu foaia în original ca să nu mai poată doamna Gorghiu să invoce vicii de procedură”

Pentru că nimeni nu îndrăznea să inițieze procedurile pentru demiterea guvernului Cîțu, am făcut-o noi. Și iată că guvernul Cîțu o să cadă. Am venit toți parlamentarii, inclusiv cei care au semnat de la distanță și și-au scanat semnătura au venit cu foaia în original ca să nu mai poată doamna Gorghiu să invoce vicii de procedură, deși în ultimul an jumătate, de când suntem în stare de alertă, s-au tot acceptat semnăturile acestea de la distanță, dar am adus și semnăturile în original. Nu avem nicio problemă și niciun parlamentar AUR nu este de vânzare! Să caute în altă parte”, a mai spus Simion.

”Eu voi intra în Biroul Permanent reunit alături de colegii mei și cerem deschis tuturor membrilor Biroului Permanent reunit să nu încerce să împiedice această moțiune de cenzură”, a concluzionat liderul AUR.

Membrii AUR nu sunt singurii care au fost sunați. Liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, susține că și parlamentarii săi au fost sunați cu aceleași promisiuni. Acesta a precizat că a fost sunat de membri ai echipei lui Florin Cîțu, pentru a li se promite diverse lucruri, în schimbul retragerii semnăturilor.

”Este inadmisibil, din punctul meu de vedere, să faci astfel de lucruri! Parlamentarii sunt sunați să-și retragă semnăturile. Sunt sunați de membri ai echipei lui Florin Cîțu și le promit lucruri”, spune Ionuț Moșteanu.

În acest moment, birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor s-au reunit pentru a fi stabilit calendarul dezbaterii moţiunii de cenzură depuse vineri noaptea de parlamentarii USR PLUS şi AUR.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...