George Burcea, surprins alături de altă femeie! Cine este tânăra

Rădulescu Valentin 02.03.2020, 17:00
George Burcea, surprins alături de altă femeie! Cine este tânăra

În urmă cu puțin timp, actorul George Burcea, soțul Andreei Bălan, a fost surprins lângă altă femeie, însă mulți dintre fani au început să tragă concluzii pripite. Identitatea femeii era necunoscută până la apariția informațiilor exclusive ale impact.ro.

Cine este femeia alături de care a fost surprins George Burcea, în plin scandal de divorț

Cunoscutul actor George Burcea s-a mutat din casa în care locuia cu soția lui ,Andreea Bălan. După ce scandalul de divorț dintre cei doi a luat amploare, bărbatul a fost surprins alături de altă femeie. Multă lume a tras concluzii greșite despre identitatea femeii, mai ales fanii cuplului. Sursele exclusive au dezvăluit însă, pentru impact.ro, identitatea femeii cu care acesta a fost văzut. George Burcea a fost surprins cu o prietenă, care este totodată și colegă, nicidecum o nouă iubită. Femeia este căsătorită și are și un copil.

Controverse au apărut și între internauți, după ce soțul Andreei a postat o poză împreună cu altă femeie. Unii cred că este de prost gust să pui o astfel de poză, după ce cuplul format dintre cei doi este în prag de destrămare. Alții cred că așa ceva este absolut normal, astfel încât relația lor este pe sfârșite. ”Din câte am înțeles vor sa divorțeze ,cine ar fi crezut !!!”, ”Dar cu Andreea , poze ? Cam rar…”, ”Andreea merita ceva mai bun, du-te în pustie, sa vedem oameni talentați”, ”Nici măcar pe Instagram nu o mai urmărește pe Andreea… urmărește în schimb toate ????”, au comentat susținătorii Andreei.

Sursă FOTO: spynews.ro
Sursă FOTO: spynews.ro

Relația din Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final

Mariajul Andreei Bălan cu George Burcea a luat, practic, sfârșit. Acest lucru a fost confirmat chiar de către cântăreață. Într-o discuție avută cu un fan de pe Instagram, artista a declarat că a pus punct relației. Dezvăluirea a fost făcută după ce soțul ei a fost prins de către autorități la volanul mașinii, sub influența consumului de substanțe psihoactive.

”Andreea, fii și tu alături de el, așa cum a fost și el în luna martie! La bine și la greu! Totul era foarte frumos, iar întorsătura aceasta de situație e numai de la energii negative! Mai multă credință în această perioadă!”, i-a scris o fană într-un comentariu. Răspunsul artistei nu s-a lăsat așteptat: „Nu se poate să fii alături de cineva care nu vrea”, a spus aceasta.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe