George Burcea, prima reacție în scandalul divorțului de Andreea Bălan. Actorul le-a răspuns tranșant fanilor

Redacția IMPACT 28.02.2020, 08:39
George Burcea, prima reacție în scandalul divorțului de Andreea Bălan. Actorul le-a răspuns tranșant fanilor

George Burcea și Andreea Bălan continuă să fie un subiect de interes pentru fani, care se întreabă dacă toată povestea cu divorțul este adevărată. Asta pentru că până acum doar artista a comentat pe diverse platforme de socializare situația în care se află mariajul său. Ei bine, acum a oferit și George Burcea un punct de vedere. Iată ce spune actorul!

Prima reacție a lui George Burcea în scandalul divorțului de Andreea Bălan: ”Doar bârfa-i bună?”

Soțul Andreei Bălan s-a săturat de speculațiile și de zvonurile care circulă pe tot internetul despre căsnicia sa, așa că le-a transmis un mesaj tranșant tuturor curioșilor care vor să știe ce se întâmplă. George Burcea a spus că s-a săturat de toate mesajele lăsate de internauți pe pagina sa de Instagram. Mai mult, acesta s-a arătat revoltat că fanii săi nu au reacționat și nu l-au bombardat cu mesaje nici când a făcut campanie împotriva violenței domestice.

george burcea, andreea balan, divort
Prima reacție a lui George Burcea în scandalul divorțului de Andreea Bălan

”Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc…

Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate… nu rahaturi de presă și alte bazaconii. Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea… există un buton de unfollow… apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională, să rămână, dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție. Multzamos”, a fost mesajul pe care George Burcea l-a avut pentru fanii de pe Instagram.

Reamintim faptul că George Burcea a fost prins sub influența substanțelor halucinigene de către polițiști la volanul autovehiculu său. Momentul șocant a avut loc pe data de 21 februarie, la ora 10:00, când bărbatul se afla la volanul unui automobil marca Mitsubishi. În urma incidentului, Burcea s-a ales cu dosar penal. Mai mult, potrivit informaților apărute ulterior, acesta i-ar fi făcut un scandal monstru Andreei, în casa din Voluntari, chiar înainte de producerea accidentului.

Urmăriți Impact.ro și pe