George Burcea o cere în căsătorie pe Viviana Sposub. Ultimele detalii: ”Va fi un moment intim”

Iancu Andreea 27.09.2021, 14:21
George Burcea o cere în căsătorie pe Viviana Sposub. Ultimele detalii: ”Va fi un moment intim”

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub este una atent urmărită de fanii acestora, în ultima perioadă existând chiar unele zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit. Totuși, cuplul pare să se bucure de sentimente intense, iubirea lor fiind tot mai evidentă pe zi ce trece. Și pentru că se iubesc extrem de intens, George Burcea a anunțat că o cere în căsătorie pe Viviana Sposub. Actorul a dezvăluit totul în timpul unei emisiuni celebre.

George Burcea a anunțat că o cere în căsătorie pe Viviana Sposub

După o perioadă dificilă, în care scandalul divorțului dintre George Burcea și Andreea Bălan, fosta soție a actorului, a acaparat atenția fanilor cuplului, cei doi au îngropat securea războiului și fiecare și-a văzut de viața sa. Astfel, în timp ce Andreea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, George are o relație pasională cu Viviana Sposub, o tânără brunetă, pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii „Ferma vedetelor”. Pentru că formează un cuplu de luni bune, George Burcea a anunțat că o cere în căsătorie pe Viviana Sposub.

Actorul și iubita sa, actuală concurentă în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, trăiesc momente intense și își doresc chiar să treacă la o nouă etapă. George Burcea a dezvăluit în cadrul celei mai recente gale de la Kanal D că urmează să o ceară în căsătorie pe iubita sa, în cadrul unui moment intim. Iubirea lor se dorește a fi recunoscută inclusiv în fața ofițerului de Stare civilă, dar și în fața lui Dumnezeu, astfel că nu este exclus ca în viitorul apropiat să vedem o nuntă. George a recunoscut că își dorește să o ia de soție pe Viviana, pentru care poartă o iubire specială, astfel că momentul cererii ar urma să fie unul intim. Totuși, actorul este dornic să îi țină la curent inclusiv pe fanii din mediul online.

O voi cere pe Viviana de soție, nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm, a spus George Burcea în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

George Burcea o cere în căsătorie pe Viviana Sposub
Momentul intens din gala „Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D

Viviana, despre ziua nunții sale. Care este gestul pe care nu l-ar face deloc

Frumoasa vedetă, care s-a înscris în competiția stilului în cadrul „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit recent despre ideea unei viitoare nunți, dat fiind faptul că cea mai recentă gală a avut această tematică. Îmbrăcată într-o rochie albă, inedită, Viviana a creat alături de George, iubitul său, un moment unic și romantic. De asemenea, vedeta a vorbit recent, într-un interviu la „Teo Show”, despre ce nu ar face deloc la nunta ei. Bruneta a recunoscut că își dorește ca ziua cea mare să fie una extrem de fericită.

Ce nu aş face deloc la nunta mea? N-aş ţipa de nervi, aş ţipa doar de fericire. Vreau să fiu relaxată! Burcea, ai auzit?!, a spus Viviana Sposub.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...