George Burcea, implicat într-un nou scandal. Insulte grave cu un artist celebru din România

Stan Filon 04.05.2022, 22:24
George Burcea, implicat într-un nou scandal. Insulte grave cu un artist celebru din România

George Burcea, scandal de zile mari cu un personaj celebru de la emisiunea Chefi la cuțite! Cei doi bărbați s-au împuns ca doi tauri pe Internet, iar discuțiile au degenerat rapid într-un schimb dur de replici. Totul se pare că a pornit de la o postare care nu i-a convenit deloc actorului George Burcea, iar acum se pare că a prins momentul oportun să atace, deși s-au scurs câteva luni bune de atunci.

George Burcea, implicat într-un nou scandal

Actorul George Burcea și Keed, de la Chefi la cuțite, dar și membru fondator al trupei de trap Satra Benz, nu se suportă unul pe celălalt. Spațiul public se pare că este prea mic pentru cei doi, care pur și simplu nu mai au loc unul de celălalt. Cu puțin timp în urmă, cei doi bărbați s-au duelat vitejește pe Internet. Cel care a dat tonul a fost Keed, care a postat în luna noiembrie un mesaj care l-a supărat pe actorul George Burcea. Acesta a postat o fotografie cu actorul, la care a adăugat mesajul „RIP. Mi-a părut bine”, iar mesajul venea imediat după ce George Burcea s-a implicat singur într-un scandal imens, după ce a lăsat să se înțeleagă că unele femei merită să fie bătute.

Ei bine, se pare că George Burcea nu a uitat mesajul postat în luna noiembrie de concurentul Chefi la cuțite Keed, iar acum și-a amintit că are să-i plătească niște polițe. În urmă cu puțin timp, cei doi s-au jignit reciproc pe Internet, într-o serie de comentarii și postări. Burcea a reînceput scandalul cu un comentariu acid la o postare a unui coleg de breaslă, în care apărea și fostul concurent de la Chefi la cuțite.

George Burcea, implicat intr-un nou scandal
George Burcea, implicat intr-un nou scandal

De unde a plecat scandalul

„Bro, tu ești actor. De ce cânți cu bucătari de omlete?”, i-a scris George Burcea actorului Theo Costache.
De aici a venit și reacția lui Keed, care i-a cerut actorului să se oprească „că nu știe în ce se bagă”. Între cei doi a început un schimb de replici dure, în care Burcea l-a acuzat pe bucătar că nu este asumat. Cei doi au continuat să se „complimenteze” cu cuvinte precum „animal prost”, „dobitoc” și „ratat”.

Într-un final, Keed a lovit sub centură și a amintit pe InstaStories despre incidentul creat de actorul George Burcea, atunci când a spus pe rețelele sociale că unele femei merită să fie bătute, declarație care l-a lăsat și fără editura care i-a publicat cartea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...