George Burcea, dezvăluiri fără precedent despre Andreea Bălan. ”Mi-a promis că mă distruge”

Iancu Andreea 24.09.2020, 12:33
George Burcea, dezvăluiri fără precedent despre Andreea Bălan. ”Mi-a promis că mă distruge”

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan este aproape de final, însă cuplul încă mai are lucruri de spus. Actualul concurent de la Ferma a făcut o dezvăluire inedită despre fosta soție. George susține că Andreea Bălan i-ar fi promis că îl va distruge.

Andreea Bălan, amenințări la adresa lui George Burcea

Destinul lui George Burcea pare să fie unul demn de o ecranizare de film. După ce a avut o copilărie măcinată de drame, viața de adult l-a pus față în față cu alte provocări. Chiar dacă acum se bucură de participarea la show-ul Ferma de la PRO TV, George încă poartă în suflet suferința divorțului. Dar mai cu seamă regretul că se află separat de copiii săi.

„Cred că cea mai mare ruptură este cea legată de copii. Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele şi faptul că eu eram dependent de ele şi ele de mine. Îmi doresc să fiu sănătos, să joc în cât mai multe proiecte, să-mi scot această carte şi să produc un film bazat pe ea. Şi cel mai important lucru e să terminam odată cu acest divorţ.

Pe de altă parte, actorul consideră că Andreea ar avea un interes în a prelungi scandalul divorțului. George a vorbit totuși cu mult respect față de cea care i-a adus pe lume copiii.

„Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri. În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez.”, a mărturisit George într-un interviu pentru okmagazine.ro.

George Burcea este concurent la Ferma, de la PRO TV
George Burcea este concurent la Ferma, de la PRO TV

George Burcea: „Ea va rămâne, însă, mereu în sufletul meu”

Micuțele Ella și Clara sunt cele două minuni din viața părinților George Burcea și Andreea Bălan. Și pentru că a crezut în familia sa alături de cântăreață, actorul și-a tatuat chipul fostei sale soții pe braț. În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, George mărturisește că va rămâne mereu cu sufletul alături de cea care i-a dăruit doi copii.

„Îmi doresc să ştie că nu o urăsc, aşa cum crede ea, doar că tind să o înţeleg, cumva. Ea a fost hăituită toată viaţa, e obişnuită ca lumea să o urască. Eu îi mulţumesc şi o respect pentru cele două minuni din vieţile noastre. Ea va rămâne, însă, mereu în sufletul meu şi îmi doresc să fie fericită în special pentru copiii noştri. Ea nu a înţeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea, însă i-a fost greu, şi o înteleg şi aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan…”, conform aceleiași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...