George Burcea, acuzații dure către Andreea Bălan. De unde răbufnirea nervoasă: „Am fost trădat de fosta mea soție”

Ana Anitoiu 04.12.2020, 12:31

George Burcea a făcut acuzații dure la adresa fostei lui soții, Andreea Bălan. Actorul a spus, în cadrul emisiunii ”Ferma – Orășeni versus Săteni” de la Pro TV, că artista l-a trădat. Iată ce l-a făcut pe actor să răbufnească și să facă această declarație.

Ce l-a determinat pe George Burcea să răbufnească cu acuzații către Andreea Bălan

Actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, și Andreea Antonescu, prietena artistei, cu care a format trupa André, s-au întâlnit în cadrul emisiunii ”Ferma – Orășeni versus Săteni” de la Pro TV. Între ei doi au tot existat replici acide, dar, recent, Burcea a avut o nouă răbufnire. Momentul a pornit de la nemulțumirea pe care a avut-o Elena Chiriac, care a acuzat că a fost trădată de echipă. Majoritatea a votat-o să intre din nou la duel, pentru că nu și-ar merită locul în show.

George Burcea și Andreea Antonescu au vrut să o liniștească pe Elena Chiriac, care a început să plângă. ”Să mă scuze Andreea Antonescu care e de față aici’ , a început actorul. Ea l-a când și-a auzit numele. ”Andreea Antonescu?’, a întrebat surprinsă. ”Bine, Andreea. Deci să mă scuze Andreea că spun asta. Eu am fost căsătorit și trădat de fosta mea soție”, a continuat George Burcea la PRO TV.

George Burcea, acuzatii dure catre Andreea Bălan. De unde rabufnirea nervoasa. Am fost tradat de fosta mea sotie
George Burcea si Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub, dezvăluiri despre relația lor

În cadrul emisiunii ”Ferma – Orășeni versus Săteni”, George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit unul de altul. Recent, la emisiunea ”Vorbește lumea”, unde ea a fost asistentă, cei doi, care locuiesc deja împreună, au făcut dezvăluiri despre relația lor. Frumoasa brunetă a spus că partenerul ei știe deja aproape totul despre ea și nu ar deranja-o să îi facă cunoștință cu fostul ei iubit.

”Am avut o relație la distanță. A fost long-term așa. A rezistat până la un punct și după s-a rupt. Sincer, nu mai cred în relațiile la distanță, așa că aș face tot posibilul cumva să păstrăm relația la distanță pentru o perioadă de timp după care am găsi o cale de mijloc”, a spus și George Burcea, care a avut o relație de șase ani cu Andreea Bălan și o căsnicie de doar câteva luni, din care au rezultat două fetițe, Ella și Clara.

Andreea Bălan iubește din nou. Ce decizie a luat în privința lui Tiberiu Argint

De cealaltă parte, și Andreea Bălan iubește din nou. Însă, vedeta a luat o decizie diferită referitoare la noul ei iubit, Tiberiu Argint, după ce s-a despărțit de tatăl fetițelor ei, George Burcea. Artista, care și-a obișnuit fanii să fie deschisă în privința vieții ei personale, a hotărât să nu se mai afișeze pe rețelele de socializare cu partenerul ei.

“Sunt fericită, sunt împlinită. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin deocamdată pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important sa ai sustinere, un sprijin”, a spus Andreea Bălan, conform wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...