George Buhnici, primele declaraţii după derapajul de la Neversea. Fostul prezentator îşi cere scuze oficial „Un mârlan”

Ana Anitoiu 26.07.2022, 15:03
George Buhnici, primele declaraţii după derapajul de la Neversea. Fostul prezentator îşi cere scuze oficial „Un mârlan”

George Buhnici a făcut primele declaraţii după derapajul de la Neversea. Fostul prezentator și-a cerut scuze oficial și a spus că a vorbit ca un „mârlan” despre aspectul unor femei la plajă. El a precizat că a primit amenințări în ultima vreme și a spus ce are de gând să facă în următoarea perioadă.

Cum și-a cerut scuze George Buhnici

Fostul prezentator de la Pro TV a spus că după „celebrul interviu” în care a criticat aspectul unor femei la plajă a primit acuzații și amenințări „dintre cele mai dure și serioase”.

„O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură.

Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă.

Dar asta nu scuză nimic. Probabil din dorința de a șoca și de a impresiona audiența (încă procesez tot ce s-a întâmplat și se întâmplă), dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie, am jignit categorii întregi de oameni și am obținut într-adevăr un șoc – dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public.

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe. Așa cum ați aflat probabil, am plătit și încă plătesc scump pentru acest episod, care a făcut atât de multe valuri pe internet și în media”, a transmis George Buhnici, pe canalul lui de YouTube.

George Buhnici, primele declaratii dupa derapajul de la Neversea
George Buhnici

Ce are de gând să facă George Buhnici în perioada următoare

George Buhnici a adăugat că are de când ca în următoarea perioadă să își reconsidere prioritățile, să se concentreze mai mult pe familia lui și pe lucrurile ce îl pasionează și la care se pricepe. El a enumerat: case sustenabile, energii regenerabile, tehnologie.

Fostul prezentator a mai spus că nu va da curs invitațiilor sau ofertelor ce „speculează imaginea de băiat rău, bădăran și de misogin”. El a precizat că nu simte că îl reprezintă această imagine și că nu va profita de popularitatea pe care a obținut-o în urma acestui scandal.

George Buhnici a mai spus că a învățat foarte multe după greșeala pe care a făcut-o. Fostul prezentator a completat cu faptul că speră că dezbaterea pe care a stârnit-o să fie de folos tuturor, în cele din urmă.

Buhnici și-a încheiat mesajul mulțumindu-le celor care i-au trimis mesaje de susținere, dar și celor care l-au criticat, spunând că ambele tabere l-au ajutat să depășească această perioadă și „să se trezească la realitate”. Fostul prezentator i-a mulțumit și familiei lui pentru susținere și a spus că îi pare rău că a expus-o la acest „val național de oprobriu”, dintr-o inconștiență.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...