Gata, Gigi Becali nu îl mai vrea la FCSB. Meciul cu Hunedoara a fost decisiv

Andrei Cezar 24.09.2021, 15:25
Gata, Gigi Becali nu îl mai vrea la FCSB. Meciul cu Hunedoara a fost decisiv

FCSB s-a calificat cu emoții în optimile Cupei României, după ce a învins-o pe CS Hunedoarea cu scorul de 5-3. Roș-albaștrii au condus cu 3-0, dar s-au văzut egalați în mai puțin de 25 de minute, lucru de neacceptat pentru Gigi Becali. Latifundiarul a găsit vinovatul. Unul dintre jucătorii folosiți titulari de Edi Iordănescu nu va mai prinde echipa.

Gigi Becali a hotărât. Unul dintre dintre titulari nu va mai prinde echipa la FCSB, după greșelile din meciul cu CS Hunedoara

Chiar dacă FCSB a obținut, în cele din urmă, calificarea în optimile Cupei României, după 5-3 cu CS Hunedoara, faptul că elevii lui Edi Iordănescu au primit trei goluri în decurs de nici 25 de minute, pe fondul unor greșeli impardonabile ale defensivei, l-a enervat la culme pe Gigi Becali. Latifundiarul este extrem de nemulțumit de unul dintre titularii lui Edi Iordănescu.

Iulian Cristea a intrat, din nou, în colimatorul lui Becali. În momentul venirii la FCSB, Edi Iordănescu a reușit să îl salveze pe jucător, însă acum se pare că Becali nu va mai fi dispus să îl ierte pe fundașul roș-albaștrilor.

O să-i spun să-și caute echipă, le dau și bani să plece, lui Crețu și lui Cristea. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai și autogol, tu, Crețu! Mai e perioadă de transferuri. Du-te și la revedere! Și pe Crețu și pe Cristea îi las liberi, gata!”, declara Gigi Becali la finalul meciului de campionat cu Rapid.

Gigi Becali nu il mai vrea la FCSB. Meciul cu Hunedoara a fost decisiv
Gigi Becali nu il mai vrea la FCSB. Meciul cu Hunedoara a fost decisiv

Reacția lui Edi Iordănescu la aflarea veștii că Becali se implică, din nou, în alcătuirea echipei: ”Decizia este și va fi a mea”

La preluarea mandatului de antrenor al celor de la FCSB, Edi Iordănescu a declarat că atât timp cât el va fi principal, nimeni nu nu va mai decide ce jucători vor fi folosiți în echipă. Pus, acum, în fața unei situații inedite, tehnicianul a evitat să comenteze pe marginea acestui subiect.

Eu vă rog să nu mă puneți să comentez ce apare în spațiul public. Nu cred că ăsta este rolul meu. V-am spus niște lucruri clare, am demonstrat că așa se va întâmpla cât timp voi fi aici.

Restul, cine a intrat în dizgratie, cine nu joacă, asta nu pot să comentez. Sunt lucruri care apar, dar nu îmi fac activitatea în funcție de ce apare în presă. Decizia este a mea și va fi tot timpul a mea, cât voi lucra aici. Cu siguranță! (n.r întrebat dacă Iulian Cristea va fi în lot cu Academica Clinceni)”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Iordănescu a fost și el extrem de supărat pe elevii săi după pentru prestația din meciul cu CS Hunedoara. La finalul partidei, tehnicianul a tunat și fulgerat în vestiar, în fața jucătorilor și le-a promis acestora că îi va amenda pentru greșelile făcute.

FCSB joacă etapa următoare pe teren propriu cu Academica Clinceni. Confruntarea va avea loc sâmbătă, de la ora 21:00 pe Arena Naţională.