Gata, Dani Oțil se însoară. Marele eveniment, mai aproape decât şi-ar fi închipui fanii

Iancu Andreea 04.05.2021, 15:36

După ani întregi în care familia și apropiații, dar și fanii, au așteptat să dea vestea cea mare, Dani Oțil a anunțat că se însoară. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a vorbit recent despre acest nou pas din relația cu Gabriela, logodnica sa, care urmează să aducă pe lume cât de curând primul bebeluș al cuplului. Deși cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu mai bine de un an de zile, abia acum, cu venirea copilașului, Dani și Gabriela au început să se gândească serios și la nuntă.

Dani Oțil a recunoscut că se însoară. Cum se pregătește prezentatorul pentru marele eveniment

Discreți din fire, Dani Oțil și logodnica sa, modelul Gabriela Prisăcariu, au încercat să își țină relația cât mai departe de lumina reflectoarelor. Totuși, inevitabilul s-a produs în urmă cu mai bine de un an de zile, când, pe o plajă exotică, matinalul a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie, punându-i pe deget un inel special. De atunci și până la vestea că va deveni tătic au mai trecut câteva luni bune, însă surpriza a fost la fel de mare. Și pentru că urmează să fie părinți pentru prima oară, cei doi s-au gândit că este momentul să ducă relația la următorul nivel și să se căsătorească. Cel care a recunoscut că urmează să se însoare a fost chiar Dani Oțil, prezentatorul dezvăluind totul în direct.

În cadrul ediției din această dimineață a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, matinalul a împărtășit cu telespectatorii o problemă cu care se confruntă în timpul pregătirilor de nuntă. Dani a mărturisit că a fost nevoit să parcurgă pașii necesari din punct de vedere legal pentru organizarea căsătoriei civile. Astfel, vedeta a descoperit că sunt necesare mai multe acte pentru această formalitate.

M-am mai lungit de un cm. Vreau să ma însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere, nu am înțeles de ce iți trebuie analize. Uite cati bolnavi căsătoriți sunt printre noi!, a spus Dani Oțil la Antena 1.

Dani Oțil a anunțat că se însoară
Gabriela Prisăcariu a dezvăluit ce gen are bebelușul din burtică
foto – captură Instagram

Logodnica lui Dani a anunțat ce va fi bebelușul. Matinalul este în culmea fericirii

În minivacanța din weekendul trecut, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales să petreacă un scurt concediu departe de România și au plecat în Dubai pentru a se bucura de soare și de căldură. Departe de ochii curioșilor, frumoasa blondină a decis să le facă un cadou de Paște admiratorilor și a anunțat că urmează să devină mămică de băiat. Vestea a fost postată pe contul de Instagram al graviduței, care nu s-a sfiit să își etaleze și burtica și forma de invidiat pe care o are în ciuda sarcinii sale avansate.

Astfel, pe lângă imaginea în care a scris în descriere textul “withmyboys” (n.r. cu băieții mei), Gabriela a ținut să împărtășească bucuria de a deveni mămică de băiat și în cadrul Instastory-urilor. Aceasta a dat curs unui dialog cât se poate de amuzant cu viitorul tătic, Dani Oțil recunoscând că este extrem de încântat de vestea că va avea băiat. Tânăra mămică a și confirmat faptul că planurile de viitor ale micuțului încă nenăscut sunt deja făcute pe următorii 20 de ani.

Cum e Dani în vacanță?

Prea bine!

O să avem un băiețel! Bine, eu mi-aș fi dorit fetiță, dar Dani a câștigat de data asta. Are bebelușul programul făcut pe primii 20 de ani, cred. Ce are de făcut?

Să cânte la harpă!, au mărturisit cei doi pe internet.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...