Gata cu Vulpița și Viorel. Mirela Vaida a făcut anunțul în direct

Iancu Andreea 15.07.2020, 15:05

Mirela Vaida a făcut un anunț important în direct. Astfel, vedeta de la Acces Direct a dezvăluit ce turnură va lua telenovela în care apar Vulpița și Viorel. Cuplul Stegaru apare la TV zilnic, de mai bine de șase luni.

Ce se întâmplă cu Vulpița și Viorel

În cadrul emisiunii Acces Direct, Veronica și Viorel Stegaru au fost prezenți timp de șase luni de zile în fața camerelor. Aici, cei doi soți și-au spus of-urile și s-au certat și împăcat de multe ori. Totodată, în platoul emisiunii Veronica și Viorel au cunoscut și o evoluție. Aceștia au fost puși în diferite ipostaze de către producătorii de la Acces Direct, oferindu-le alternative la viața lor de la sat.

Totuși, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, a dezvăluit că aparițiile celor doi au ajuns la final, după ce Vulpița a mărturisit că a trecut la un nou nivel. Femeia își dorește o viață departe de Capitala care i-a adus atâta faimă.

Din acest moment…se încheie aici șase luni. Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment legat de Veronica Stegaru lucrurile nu mai au nicio intersecție. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei. În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă! Se încheie aici 6 luni de zile din care, din păcate pentru tine Veronica, nu te-ai ales cu nimic, a anunțat Mirela Vaida spre finalul emisiunii de marți, 14 iulie.

Soții din Blăgești par să rămână despărțiți unul de altul. În timp ce Veronica și-a făcut bagajele și s-a întors la fiica sa, Viorel este liber să facă ce dorește.

Iar început iar să mă jignească. A făcut o boacănă. Dar nu chiar mare. Mică. (…) Nu pot să vă spun. (…) Nu ne mai înțelegem, a mărturisit Veronica la Acces Direct.

Mirela Vaida a făcut anunțul. Serialul cu Vulpița și Viorel se încheie
Cuplul Veronica și Viorel Stegaru își continuă viața departe de platoul Acces Direct
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...