Gata, Bianca Drăgușanu a îmbrăcat rochia de mireasă. Gabi Bădălău va rămâne mut de uimire când o va vedea

Andreea Bisinicu 21.01.2021, 08:26
Gata, Bianca Drăgușanu a îmbrăcat rochia de mireasă. Gabi Bădălău va rămâne mut de uimire când o va vedea

Gata, Bianca Drăgușanu a îmbrăcat rochia de mireasă. Gabi Bădălău va rămâne mut de uimire când o va vedea. Pozele au fost postate chiar de frumoasa blondină pe o celebră rețea de socializare. E pregătită Bianca să ajungă, pentru a treia oară, în fața altarului alături de bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze?

Gata, Bianca Drăgușanu a îmbrăcat rochia de mireasă

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai populare vedete din România. Fosta asistentă TV a ajuns un designer de succes, care câștigă bani frumoși din afacerile ei din lumea modei. După ce s-a despărțit de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu se pare că și-ar fi refăcut viața alături de Gabi Bădălău, bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze sexoasei blondine. Fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu pare topit după mama micuței Sofia Slav, iar relația dintre ei pare să fie una foarte serioasă.

Recent, Bianca Drăgușanu a îmbrăcat rochia de mireasă. De fapt, blondina a probat mai multe rochii de mireasă, poze pe care le-a urcat pe InstaStories, spre deliciul fanilor. Chiar dacă fotografiile nu fac altceva, momentan, decât să promoveze rochiile de mireasă din atelierul divei, admiratorii fostei soții a lui Victor Slav sunt foarte încântați de felul în care vedeta radiază și nu pot decât să bănuiască faptul că Bianca este pregătită de a ajunge, pentru a treia oară, în fața altarului cu bărbatul pe care l-a ales. Este fericită, după cum spune chiar ea, în postările de pe Instagram, iar lucrul acesta este vizibil cu ochiul liber.

Rochiile de mireasa ale Biancai Dragusanu fac furori in mediul online. Pe care o va purta blonda la urmatoarea ei nunta
Rochiile de mireasa ale Biancai Dragusanu fac furori in mediul online. Pe care o va purta blonda la urmatoarea ei nunta

Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie a treia oară

Chiar dacă nu a spus cu nume și prenume cine este fericitul bărbat care a cerut-o în căsătorie, Bianca a mărturisit la Kanal D că abia așteaptă să se căsătorească a treia oară, care va fi cu noroc, după spusele designerului. După ce a fost plecată cu afaceri în Dubai, unde s-a întâlnit cu prietena ei Ramona Gabor, Drăgușanu a evadat pentru o scurtă relaxare în Maldive, unde vedeta și-a găsit fericirea. După relația tumultoasă cu Alex Bodi, fosta asistentă TV este pregătită să își deschidă inima unei noi iubiri.

„În momentul de față chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură in vacanță și de acolo am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. Am spus ca vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto. Acolo am tot încercat s-o conving pe Ramona să meargă în Maldive. Am spus Universului că vreau să merg. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit, a declarat Bianca în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe