Găselnița turcilor pentru a-i atrage pe turiști începând de vara aceasta. Ce noutate le pun la dispoziție clienților

Andrei Simion 24.03.2023, 16:04
Găselnița turcilor pentru a-i atrage pe turiști începând de vara aceasta. Ce noutate le pun la dispoziție clienților

Turcii apelează la o găselniță pentru a-i atrage pe turiști începând de vara aceasta. Aceștia pun la dispoziția clienților hotelurilor de lux o noutate, astfel încât aceștia să fie și mai dornici să își petreacă vacanțele pe teritoriul țării lor.

Găselnița turcilor pentru creșterea numărului de turiști

Mai exact, în urmă cu ceva timp, turcii au lansat o aplicație mobilă ce le face turiștilor șederea mai plăcută și mai interesantă. La sosire, turiştii completează un formular prin care îşi dau acordul să fie în contact permanent cu un „asistent” al hotelului, prin intermediul acestei aplicații.

Astfel, turiștii sunt puși imediat în legătură cu unul dintre asistenții angajați de hotelul la care s-au cazat. Aceștia îi întreabă pe tot parcursul șederii dacă își doresc ceva anume. Vizitatorii pot cere orice, de la un preparat turcesc la un plasture.

„Acest proiect a început anul trecut şi fiecare oaspete are un asistent. Avem 40 de asistenţi, avem o echipă mare. Sunt mai multe hoteluri din Antalya cu această aplicaţie, însă noi suntem unul dintre acestea. La această aplicaţie s-a lucrat aproape un an şi ne mândrim cu ea”, a povestit Mariya Gozaydin, Guest Relation Manager al hotelului NG Phaselis Bay.

Antalya, Turcia
Antalya, Turcia

Turcia, în topul celor mai populare destinații turistice

Topul celor mai populare destinații turistice a fost anunțat, în luna ianuarie, de TripAdvisor Travellers’ Choice Awards. Turcia ocupă un loc în clasament. Dubai este pe primul loc, pentru cel de-al doilea an consecutiv.

Mai exact, top 25 de destinații populare în lume este alcătuit de: Dubai, Emiratele Arabe Unite; Bali, Indonezia; Londra, Anglia; Roma, Italia; Paris, Franța; Cancun, Mexic; Creta, Grecia; Marrakech, Maroc; Republica Dominicană; Istanbul, Turcia; Playa del Carmen, Mexic; Barcelona, ​​Spania; New Delhi, India; Hurghada, Egipt; Madrid, Spania; Phuket, Thailanda; Hanoi, Vietnam; Cairo, Egipt; Florența, Italia; Lisabona, Portugalia; Edinburgh, Regatul Unit; Bangkok, Thailanda; New York City; Doha, Qatar; și Rio de Janeiro, Brazilia.

În top 25 al celor mai populare destinații turistice din Europa, Turcia ocupă locul al cincilea, cu Istanbul, și locul al paisprezecelea, cu Goreme. În top 25 de destinații turistice „în tendințe”, această țară ocupă locul 25, cu Marmaris.

Urmăriți Impact.ro și pe