Gafa ruşinoasă făcută de Liviu Dragnea în sloganul campaniei sale. Toată lumea a observat

Andra Daoud 02.11.2021, 14:48
Gafa ruşinoasă făcută de Liviu Dragnea în sloganul campaniei sale. Toată lumea a observat

Liviu Dragnea a făcut o gafă de proporții în sloganul campaniei pe care a demarat-o recent. Mesajul postat de politician a fost văzut de mii de oameni.

Gafa făcută de Liviu Dragnea în sloganul campaniei

Liviu Dragnea are planuri mari de când a ieșit din închisoare și îi îndeamnă pe români la acțiune. Fostul lider PSD încearcă să lanseze un nou partid în peisajul politic, alături de Codrin Ștefănescu. Formațiunea politică se numește Alianța Pentru Patrie (APP), iar Liviu Dragnea are deja o inițiativă alături de noul partid.

Dragnea a inițiat o ”petiție pentru salvarea României”, pe care a promovat-o pe Facebook. Fostul șef al PSD i-a îndemnat pe români să o semneze și să o distribuie în mediul online.

În fotografia de promovare a campaniei, apare chipul lui Liviu Dragnea, alături de un mesaj. Mii de oameni au văzut imaginea și au observat faptul că îndemnul la acțiune conține o cacofonie. ”Să le arătăm că poporul român nu pleacă capul și nu tace! Semnează petiția pentru salvarea României!” – este scris pe imagine.

Gafa ruşinoasă făcută de Liviu Dragnea în sloganul campaniei sale.
Gafa ruşinoasă făcută de Liviu Dragnea în sloganul campaniei sale.

Greșeala a fost reluată și în postare

Alăturarea de cuvinte ”pleacă capul” este destul de nefericită, iar cacofonia a fost observată de mulți dintre cei care au văzut postarea și semnalată în comentarii.

Dragi români, dragi patrioți, vă chem să semnați și să distribuiți petiția Alianței Pentru Patrie, care poate fi ultima noastră șansă de a ne salva viețile în aceste vremuri cumplite. Țara zace în deznădejde și sărăcie, în boală, în disperare. Ne mor părinții și copiii din cauza incompetenței criminale a celor ce ne conduc.

Dar interesele lor nu pot fi mai presus decât ale românilor! Trebuie să îi oprim acum și să le arătăm că acest popor nu pleacă capul și nu tace! Împreună, pentru patrie și pentru viitorul nostru, al tuturor, vom pune capăt acestei nenorociri!, a scris Liviu Dragnea pe Facebook, în cadrul postării prin care îndeamnă la acțiune.

Cacofonia a fost reluată, așadar, și în textul din descrierea fotografiei, semn că politicianul nu a observat că mesajul conține o greșeală.

Liviu Dragnea, eliberat condiționat vara aceasta

Liviu Dragnea a petrecut doi ani și două luni în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat definitiv, într-un dosar de angajări fictive. Pedeapsa pe care a primit-o fostul lider PSD a fost de trei ani și jumătate de închisoare cu executare și a fost arestat în mai 2019.

După ce a ispășit două treimi din pedeapsă, Dragnea a fost eliberat condiționat. În luna iulie 2021, Liviu Dragnea ieșea din închisoare și declara că se consideră un deținut politic. El a mai spus atunci că PSD a devenit un partid de lași și nu s-a mai regăsit în ideologia partidului pe care l-a condus.

Urmăriți Impact.ro și pe