Gafa penibilă făcută de Harry și Meghan Markle. Invitații de la nuntă au fost șocați

Diana Radu 16.08.2020, 20:08
Gafa penibilă făcută de Harry și Meghan Markle. Invitații de la nuntă au fost șocați

Prințul Harry și Meghan Markle au comis o gafă penibilă la nunta prințesei Eugenie de New York. Cei doi au anunțat că așteaptă un copil chiar în timpul desfăşurării nunţii regale cu Jack Brooksbank, lucru care ar fi deranjat-o pe Eugenie.

Ce gafă au făcut Harry și Meghan Markle la o nuntă regală

Harry și Meghan au făcut marele anunț în legătură cu sarcina actriței pe data de 12 octombrie 2018, chiar la nunta prințesei Eugenie. Ei bine, potrivit cărții biografice „Finding Freedom”, prințesa a fost deranjată de faptul că cei doi au eclipsat nunta sa cu anunțul lor și că ar fi fost mai potrivit să-și aleagă alt moment.

Prințesa Eugenie s-a plâns prietenilor că foștii duci de Sussex ar fi putut aștepta măcar ca nunta să ia sfârșit pentru a face publică sarcina. Însă, prințesa a trecut repede peste incident și a continuat să aibă o relație bună cu vărul său, în ciuda acestui aspect.

„Dintre toţi nepoţii reginei, Harry şi Eugenie au una dintre cele mai frumoase relaţii de rudenie. Ca şi Harry, Eugenie este loială, cinstită şi o persoană amuzantă”, relatează autorii cărţii regale Finding Freedom.
harry, meghan, gafa
Ce gafă au făcut Harry și Meghan Markle la o nuntă regală la care au fost invitați

Foştii duci de Sussex nu au fost intervievaţi şi nu au contribuit la redactarea cărţii biografice, așa că nu se știe exact de ce au ținut să facă marele anunț atunci, a explicat purtătorul de cuvânt al cuplului.

„Această carte se bazează pe experienţele proprii ale autorilor, ca membri ai corpului de presă, şi pe propriile lor raportări independente”, a mai precizat acesta.

Prinţesa Eugenie de York este fiica cea mai mică a Prinţului Andrew, Duce de York şi a lui Sarah, Ducesă de York. Este a opta persoană în linia de succesiune la tronul britanic.

Urmăriți Impact.ro și pe