Gafa făcută de Cristian Pomohaci la înmormântarea soției lui Nicolae Botgros. Oamenii nu au rămas indiferenți

Badea Violeta, Diana Dumitrache 28.07.2021, 18:56
Gafa făcută de Cristian Pomohaci la înmormântarea soției lui Nicolae Botgros. Oamenii nu au rămas indiferenți

Cristian Pomohaci se află, din nou, în mijlocul unui scandal. Preotul a făcut o gafă uriașă la înmormântarea soției lui Nicolae Botgros. Oamenii nu au rămas indiferenți, iar criticile au curs necontenit!

Gafa făcută de Cristian Pomohaci la înmormântarea soției lui Nicolae Botgros

Cristian Pomohaci a participat la înmormântarea soției artistului Nicolae Botgros. Femeia s-a stins din viață, la vârsta de 68 de ani, din cauza unor probleme de sănătate. Bărbatul a făcut o gafă uriașă care a fost taxată imediat de către urmăritorii săi de pe rețelele de socializare.

Cristian Pomohaci s-a fotografiat lângă sicriul cu trupul neînsuflețit, a publicat pozele pe o rețea de socializare și a transmis un mesaj emoționant.

„Vioara maestrului Botgros azi nu cântă. Azi plânge.

La fel și viorile Lăutarilor de la Chișinău …
La fel și toată Basarabia ….
La fel și noi cei care o iubim și am aplaudat-o azi la ultimul concert pe LIDIA BEJENARU Botgros …..
Chișinău, MO- 28.07.2021″, a scris Cristian Pomohaci pe Facebook.

După ce au observat imaginile șocante, internauții i-au lăsat sute de mesaje la postare prin care îl criticau că a făcut publice astfel de fotografii.

„Doamne! Presupun că ați întrebat familia dacă este de acord să postați așa imagini! Drum lin și multă tărie la întreaga familie!

Sunteți pur și simplu macabru. Îmi este greu să cred că defuncta doamnă și familia și-au dorit să fie fotografiată și expusă pe Facebook. Sinistre apucături. Să te pozezi cu un om mort. Mare îți e gradina, Doamne!

De ce postati astfel de poze? Credeti ca doamna si-ar dori ca imaginile cu ea pe ultimul drum sa fie publice? Unele momente raman in familie!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Cristian Pomohaci.

Gafa facuta de Cristian Pomohaci la inmormantarea sotiei lui Nicolae Botgros
Gafa facuta de Cristian Pomohaci la inmormantarea sotiei lui Nicolae Botgros

Cristian Pomohaci nu se află la primul gest de acest fel

În anul 2017, Cristian Pomohaci a stârnit revoltă în rândul internauților după ce a publicat imagini cu Ileana Ciuculete în sicriu, la scurt timp după înmormântarea regretatei artiste. Atunci a intervenit și purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu.

Oficialul declara, pentru un post de televiziune, că gestul părintelui este unul criticabil, deoarece slujba de înmormântare a oricui, fie că a fost o personalitate, ori un om simplu, trebuie să își păstreze sobrietatea maximă. În plus, aceste fotografii nu au ce căuta în spațiul public fără acordul familiei.

„Nu este firesc sa exhibăm chipul cuiva adormit întru Domnul; trebuie să îl păstrăm în memoria noastră ca pe un om viu”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...