Gafa făcută de Andreea Marin pe internet. Fanii nu au scăpat detaliul. ”E înfricoșător”

Nicu Stan 20.09.2021, 08:41
Gafa făcută de Andreea Marin pe internet. Fanii nu au scăpat detaliul. ”E înfricoșător”

Andreea Marin a comis o gafă uriașă pe internet, unde a postat o fotografie controversată. Fanii ei au observat detaliul incredibil, astfel că au sărit cu gura pe vedetă. Astfel de fotografii controversate au mai publicat și alte vedete și nici acestea nu au scăpat de comentariile răutăcioase ale internauților.

Andreea Marin, criticată de fanii ei virtuali după ce a postat pe net o fotografie controversată. Nimeni nu o credea în stare de așa ceva

Andreea Marin, care este mereu o apariție de senzație, a comis o gafă pe internet. Andreea Marin arată extrem de bine, iar asta se datorează faptului că are o dietă sănătoasă și face mișcare zilnic.

De asemenea, are grijă de înfățișarea ei, precum și de felul în care iese în public și se afișează pe rețelele sociale. Frumoasa prezentatoare are fotografii în care arată minunat, însă fanii au rămas uimiți de ultima ei postare.

Poza de care Andreea Marin este acuzata ca ar fi modificata
Poza de care Andreea Marin este acuzata ca ar fi modificata

Andreea Marin, criticată de fani

Andreea Marin a fost criticată dur de prietenii ei virtuali după ce a publicat o fotografie pe Instagram, care a stârnit mari controverse.

Andreea Marin a postat o poză ce pare a fi normală la prima vedere, însă fanii au observat imediat detaliul ciudat. Talpa piciorului Andreei Marin ar fi nefiresc de lungă. Internauții au început imediat să o ia la rost, spunând că folosește Photoshop pentru editarea pozelor pe care le postează.

Andreea Marin ar fi apelat la Photoshop

”A văzut cineva cât i-au strâmbat piciorul în a doua poză? Înfricoșător”, a scris contul de Instagram numit pamflet.media.influencer.

În plus, același cont de Instagram are și o pagină de Facebook în care vedetele care își modifică fotografiile sunt luate la rost. În grupul cu același nume sunt postate zilnic fotografii cu vedete care apelează la Photoshop, pentru a arăta impecabil.

Oana Roman, acuzată și ea că își modifică pozele

Unul dintre acestea este chiar Oana Roman, care a fost acuzată că își modifică toate fotografiile postate pe rețelele de socializare. De asemenea, comentariile de pe grup sunt pline de ură la adresa influencerilor.

În ceea ce o privește pe Andreea Marin, este prima dată când cineva o acuză că și-a modificat o poză. De obicei, vedeta apelează la mici filtre care au rolul de a-i îmbunătății textura tenului și să facă să îi mai dispară câteva dintre riduri.

Andreea Marin, vacanță cu Adrian Brâncoveanu

În vara aceasta, Andreea Marin a fost în vacanță cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, dar și cu fiica ei și a lui Ștefan Bănică, Violeta.

”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere.

Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos. E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire.

Relația cu Adrian Brâncoveanu, una profundă

E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”, spunea vedeta despre relația ei cu Adrian Brâncoveanu.

Urmăriți Impact.ro și pe