Gafă de proporţii la Românii au talent. Un concurent, bulversat de ce s-a întâmplat pe scenă: “El nu a înţeles că nu a trecut”

Ioana Bucur, Diana Timișoreanu 19.04.2021, 20:56
Gafă de proporţii la Românii au talent. Un concurent, bulversat de ce s-a întâmplat pe scenă: “El nu a înţeles că nu a trecut”

Gafă de proporţii la Românii au talent, în ediția de luni seară. Un concurent, bulversat de ce s-a ntâmplat pe scenă, după numărul său. Iulian Lungu a venit sperând că îi va impresiona pe cei patru jurați și va putea scoate patru de „DA” de la ei. Toate planurile i s-au năruit, fără să își dea seama.

Gafă de proporţii la Românii au talent

Îmbrăcat în costum popular, ținând strâns un coș din paie în mâini, Iulian Lungu era un munte de emoții, înainte de a urca pe scenă. Concurentul, în vârstă de 46 de ani, venise din Alexandria, pregătit să le arate celor patru jurați care este talentul său ascuns. Doar că, înainte să înceapă, un detaliu mic a devenit subiect de dezbatere: cercelul pe care îl purta în ureche.

Iulian Lungu: – Porecla mea este BULIon şi sunt din Alexandria. Am minunata vârstă de 46 de ani şi jumătate.

Florin Călinescu: – Presimt că ai un număr de comedie…Vrei să ne spui un monolog?

Iulian Lungu: – Nu, nu. Fac ceva şi mai sexy.

Florin Călinescu: – Colanţi ai, cercel ai. Ce să mai văd?! Sper că nu eşti în curs de operaţie de schimbare de ceva…

Iulian Lungu: – Am talente multe, fac multe. Am emoţii. Mai ales că e doamna Andra aici care e o cântăreaţă desăvârşită.

Florin Călinescu: – Îmi place de tine. Bravo!

Gafă de proporții la Românii au talent
Iulian Lungu, la Românii au talent

Un concurent, bulversat de ce s-a întâmplat pe scenă: “El nu a înţeles că nu a trecut”

După schimbul savuros de replici cu Florin Călinescu, Iulian s-a „dezlănțuit” pe scenă. Nu a avut niciun monolog, nu a cântat, ci a dansat. Coregrafia cerea și o schimbare vestimentară, așă cu Iulian a început să scoată un alt set de haine din sacoșa cu care intrase pe scenă. N-a reușit să își ducă momentul la bun sfârșit, pentru că butoanele roșii au venit unul după altul. Primul care a spart gheața a fost Florin Călinescu, urmat de Andra, apoi Alexandra Dinu și Smiley. La final, jurații și-au dat seama că reacția lor a fost înțeleasă complet greșit de concurent, care a crezut că a fost ales pentru următoarea etapă a concursului.

Florin Călinescu: – Am văzut că ai obosit și până aici a fost mișto. De aici încolo era doar oboseala. Îmi place de tine. Ați dat și personalități țării, așa că una în plus nu mă deranjează absolut deloc. Dar asta o faci din când în când, pentru prieteni, nu ești artist stradal, nu?

Iulian Lungu: – Nu, nu.

Smiley: – Apreciez faptul că ai venit să ne binedispui, ți-a reușit povestea

Iulian Lungu: – Dacă mă treceţi în etapa următoare, nu vreau banii că n-am ce să fac cu ei, dar vin cu o surpriză și mai mare. Dacă nu vin cu ceva şi mai sexy. Ţineţi minte ce vă spun!

Florin Călinescu: – Cred că nu se întâmplă chestia acum, dar te aşteptam cu braţele deschise în ediţia următoare. Pregăteşte un moment cap-coadă, fă un moment şi mai bun, un dans sau altceva.Mulțumim frumos!

Iulian Lungu: – Mulțumesc mult de tot! Nu pot să cred! Mulțumesc de aprecieere!

Andra: – Băi, n-a înțeles, fraților, că el nu a trecut.

Smiley: – Nu înţelege ce înseamnă o scenă roşie de BULIon.

Andra: – Doamne, doamne…

Gafă de proporţii la Românii au talent! Teoria Andrei a fost confirmată, în culise: „Nu știu ce înseamnă da, dar cred că înseamnă patru de da, sau ce înseamnă asta? Sunt foarte bucuros. Toți cei 5000 de enoriași ai mei de pe Facebook o să fie foarte (…) o să le zic da, m-au trecut în etapa următoare”, a spus concurentul. „Faptul că m-au apreciat și au zis da mă, ești bunicel. N-au zis așa, am vrut să mă perii nițel mai tare. Toți au dat din cap”, a mai spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...