Gafa colosală făcută de Raluca Turcan. Cui i-a spus Ministrul Muncii “La mulţi ani!”

Stan Filon, Mihai Ianoși 26.07.2021, 20:45
Gafa colosală făcută de Raluca Turcan. Cui i-a spus Ministrul Muncii “La mulţi ani!”

Raluca Turcan a fost astăzi unul dintre cele mai persiflate personaje din politica românească. Ministrul Muncii a fost luat peste picior de foarte mulți internauți, după ce a făcut, într-adevăr, o gafă de proporții. A realizat ce a făcut, apoi a șters repede mesajul! Vedeți mai jos despre ce este vorba.

Gafa colosală făcută de Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost luată peste picior astăzi de foarte mulți internauți, după ce oficialul a postat un mesaj pe Facebook în care a vorbit despre moștenirea lăsată în urma sa de către baronul Samuel von Brukenthal, de la a cărui naștere au trecut 300 de ani, iar de la deces ”doar” 218 ani. Cu toate acestea, Raluca Turcan a ținut să-i ureze un călduros ”La mulți ani”.

Gafa ministrului Muncii nu a trecut neobservată de mai mulți utilizatori ai platformei de socializare, care s-au întrecut în mesaje care mai de care mai nostime.

Gafa colosala facuta de Raluca Turcan
Gafa colosala facuta de Raluca Turcan

”La multi ani, Luptă împotriva Hepatitei”

”Va multumesc că ati eliminat sintagma „La mulți ani!” Nutresc speranța ca până ajungeți la vârsta de 70 de ani (vârsta limita de pensionare pe care vi-o autopropuneți) să învățați să vă exprimați în limba română!”, ”La mulț an la domnu’ Brukenthal! Să-i dea Dumnezeu sanatate si putere dă munca! Rezpekt!”, ”Raluca, vezi ca poimaine e Ziua Mondială de Luptă împotriva Hepatitei. La multi ani, Luptă împotriva Hepatitei! Sa fii sanatoasa!”. Sunt doar câteva dintre comentariile internauților care au rămas șocați de postarea ministrului Muncii.

După c a fost bombardată cu astfel de mesaje, Raluca Turcan a realizat că postarea sa nu a avut efectul scontat, așa că a modificat-o imediat. A tăiat partea în care îi ura ”La mulți ani” baronului de Brukenthal, lăsând restul mesajului, care sună așa:

”Astăzi istoria consemnează nașterea baronului Samuel von Brukenthal. Un sibian care zi de zi ne este exemplu. Un om înaintea vremurilor sale, un adevărat om al Luminilor, baronul Brukenthal ne-a lăsat o moștenire impresionantă. A lăsat Sibiului, a lăsat României, a lăsat Europei. Brukenthal, revenit de la Viena, a deschis unul dintre primele muzee ale lumii, a lăsat o impresionantă colecție de artă și o bibliotecă monumentală. Tot el ne-a dat lecția cultivării mediului intelectual. El a creat o adevărată oază culturală în Sibiul finalului de secol XVIII. Samuel von Brukenthal este o bornă pentru cultura și societatea României”, a notat ministrul Muncii.