Gabriela Ruse s-a emoționat complet după ce a câștigat turneul de la Hamburg. Ce le-a mărturisit nemților: ”Eu sunt nebună”

Nicu Stan 11.07.2021, 17:18
Gabriela Ruse s-a emoționat complet după ce a câștigat turneul de la Hamburg. Ce le-a mărturisit nemților: ”Eu sunt nebună”

Gabriela Ruse s-a emoționat complet după ce a câștigat turneul de la Hamburg. Ce le-a mărturisit nemților: ”Eu sunt nebună”. Sportiva are 23 de ani și este locul 198 WTA.

Gabriela Ruse, după câștigarea turneului de la Hamburg. ”M-am simțit foarte bine pentru că ați venit”

Gabriela Ruse s-a emoționat foarte tare după ce a câștigat turneul de la Hamburg, germania. Gabriela Ruse, în vârstă de 23 de ani, locul 198 WTA, a câștigat finala turneului de la Hamburg, împotriva nemțoaicei Andrea Petkovic, în vârstă de 33 de ani, locul 130 WTA, cu scorul de 7-6, 6-4.

Vizibil emoționată de importanța momentului pe care îl trăiește, tânăra sportiva românca și-a găsit cu greu cuvintele. De asemenea, la finalul discursului a avut și un mesaj în română pentru fanii săi.

Gabriela Ruse, castigatoarea turneului de la Hamburg
Gabriela Ruse, castigatoarea turneului de la Hamburg

Gabriela Ruse, plină de emoții

”Vreau să mulțumesc fanilor, în special românilor. M-am simțit foarte bine pentru că ați venit și m-ați susținut”, a spus, în română, Gabriela Ruse.

Gabriela Ruse a recunoscut că îi este foarte greu să vorbească, copleșită de emoții. Cu toate astea, sportiva noastră a felicitat-o pe sportiva în fața căreia s-a impus.

Gabriela Ruse, mulțumiri pentru antrenor

De asemenea, sportiva a mulțumit celui care a adus-o aici, antrenorului său.

”Este foarte greu pentru mine să vorbesc acum. În primul rând vreau să o felicit pe Andrea pentru că a jucat excelent. A fost o plăcere să joc împotriva ei.

Vreau să îi mulțumesc antrenorului. Sunt o jucătoare nebună și nu e ușor să lucrezi cu mine. Îți mulțumesc și familiei. Sunt foarte fericită, M-am simțit foarte bine încă din prima zi și i-am zis antrenorului de la început că vreau să joc un tenis foarte bun.

Am câștigat, deci sunt fericită. Încă ceva, sunt fericită să fiu prima câștigătoare aici după 20 de ani. Mulțumesc”, a spus Gabriela Ruse la final.

Simona Halep ar fi trebuit să participe și ea la acest turneu

Simona Halep anunțase inițial că va participa și ea la turneul câștigat de Gabriela Ruse, Bad Homburg, însă nu a mai participat, întrucât nu se vindecase după rănirea suferită la turneul de la Roma.

”Salutări! Sunt aici în Bad Homburg, un loc minunat, dar din păcate trebuie să anunț că nu voi participa la turneu, pentru că gamba mea nu e pregătită de competiție. Îmi pare rău pentru acest lucru, sunt tristă, pentru că mă aflu într-un loc superb. Doresc să le mulțumesc tuturor celor de aici, condițiile sunt excelente și m-am bucurat de timpul petrecut aici.

Simona Halep are grijă de corpul ei

Voi continua să mă antrenez aici pentru că vreau să fiu aptă pentru Wimbledon. Dar, pentru moment, a trebuit să am grijă de corpul meu și să văd cum decurge recuperarea”, anunța Simona Halep pe contul său de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe