Gabriela Prisăcariu, probleme în sarcină pe ultima sută de metri. Ce se întâmplă cu soţia lui Dani Oţil

Cătălina Burghelea 16.08.2021, 09:08

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil abia așteaptă să devină părinți pentru prima dată. Clipele până la marea întâlnire cu bebelușul sunt numărate de cei doi îndrăgostiți.

Gabriela Prisăcariu s-a îngrășat 17 kilograme

Soția lui Dani Oțil întâmpină mici probleme de sănătate în timpul sarcinii. Blondina a dezvăluit totul pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu a precizat pe contul de Instagram că singurul lucru care o deranjează deocamdată este faptul că i s-au umflat mâinile și picioarele. Cu toate acestea, fotomodelul nu disperă și spune că este ceva normal în sarcină. Iar cele 17 kilograme aculumate până acum nu o îngrijorează foarte tare. Mai mult ca sigur, după naștere, tânăra va scăpa de ele rapid prin dietă și sport.

„Singurul lucru care mă deranjează deocamdată este faptul că mi s-au umflat picioarele, mâinile, mă dor, dar cred că este ceva normal și am multe kilograme în plus. La ultima cântărirea aveam plus 17 kilograme”, a precizat Gabriela Prisăcariu pe Instastory.

Întorsătură neașteptată pentru Dani și Gabriela Oțil

Dezvăluirea făcută de soția lui Dani Oțil vine la scurt timp după ce tinerii însurăței și-au scurtat vacanța. Deși, initial, și-au dorit câteva zile de relaxare, departe de stres și agitație, planurile celor doi au luat o întorsătură neașteptată.

Ajunși într-un cadru pitoresc, departe de aglomerația din București, Dani și Gabriela au fost nevoiți să-și scurteze vacanța. Blondina s-a temut că ar putea să aibă contracții în pustietate, departe de un spital. Teama Gabrielei a fost motivată de faptul că bebelușul s-a mișcat foarte mult în burtică. Vedeta a povestit totul cu lux de amănunte.

„A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța.

L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea întins. Am avut noroc să găsim la Rășnov o cameră liberă.

Am ajuns acolo, locul absolut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată.

Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva. M-am trezit la ora 4 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, a declarat Gabriela Prisăcariu Oțil la InstaStory.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...