Gabriela Prisăcariu l-a dat de gol. Cum îl cheamă, de fapt, pe Dani Oţil. Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut

Ana Ionescu 17.05.2021, 15:21
Gabriela Prisăcariu l-a dat de gol. Cum îl cheamă, de fapt, pe Dani Oţil. Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se țin numai de surprize. După ce sâmbătă au uimit pe toată lumea cu nunta lor, pusă la cale în mare secret, proaspăta soție a matinalului de la Neatza a mai surprins cu încă un lucru. A publicat pe rețelele de socializare certificatul de căsătorie, care a scos la iveală ceva suprinzător. Dani Oțil mai are un prenume foarte rar.

Cum îl chemă, de fapt, pe Dani Oțil în buletin. Nimeni nu s-ar fi gândit la acest nume

Gabriela Prisăcariu este tare fericită. Se mândrește că a devenit în sfârșit doamna Oțil, iar după nuntă modelul a publicat pe Instagram imagini cu certificatul de căsătorie, dar și cu verigheta.Fanii au rămas însă mască, după ce au citit tot numele pe care îl poartă, de fap,t Dani Oțil. Acesta mai are un buletin un nume, despre care aproape că nimeni nu știa!

Astfel, numele complet al celebrului realizator TV de la Antena 1 este este Dani-Zeno Oțil. “Zeno” este un nume grecesc, ce provine de la Zenon, care la rândul sau derivă de la Zeus, care înseamnă “Darul lui Zeus”, “zeitate” și “primitor”.

Gabriela Prisacariu l-a dat de gol. Cum il cheamă, de fapt, pe Dani Otil. Nici prin cap nu ti-ar fi trecut
Gabriela Prisacariu l-a dat de gol. Cum il cheamă, de fapt, pe Dani Otil. Nici prin cap nu ti-ar fi trecut

Gabriela și Dani Oţil vor deveni în curând părinți

Proaspătul cuplu căsătorit va trece din nou prin mari emoții peste câteva luni. Gabriela Prisăcariu este însărcinată în 6 luni, iar în curând va aduce pe lume un băiețel. Soția lui Dani Oțil are o siluetă de invidiat, chiar dacă sarcina este avansată. Nu s-a îngrășat foarte mult, iar la nuntă a arătat superb în rochia de mireasă pe care a ales-o.

Nașii de cununie ai lui Dani Oțil și ai Gabrielei au fost Roxana Ionescu și soțul acesteia, Tinu Vidaicu. Petrecerea de după nuntă a fost organizată la restaurantul pe care Dani Oțîl îl deține în Capitală. Luni, 17 mai, imediat după nuntă, Dani a mărturisit că va rămâne același om, chiar dacă a renunțat în sfârșit la statutul de burlac.

„Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n.r. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot aşa, și căsătorit, și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a declarat Dani Oțil în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe