Gabriela Prisăcariu, cu burtica de gravidă la vedere. Cum a pozat logodnica lui Dani Oțil. ”Am îmbulinat-o”

Ana Anitoiu, Ioana Nechifor 26.04.2021, 23:10

Gabriela Prisăcariu s-a fotografiat cu burtica de gravidă la vedere. Însărcinată în cinci luni, logodnica lui Dani Oțil a demonstrat din nou că are simțul umorului prin două mesaje pe care le-a publicat pe rețelele de socializare, ca viitoare mămică. Una dintre imagini ar putea conține chiar un indiciu referitor la genul copilului.

Gabriela Prisăcariu, fotografii cu burtica de gravidă la vedere. Ce indiciu ar fi ascuns

Splendidă ca întotdeauna, Gabriela Prisăcariu s-a fotografiat într-o rochie albă cu buline albastre scurtă și a scris în descrierea imaginii o glumă ce i-a amuzat pe fanii ei și ai lui Dani Oțil: ”Am îmbulinat-o”.

Fanii s-au grăbit să îi aprecieze frumusețea, dar și să îi răspundă la glumă. ”Ești super chiar și așa îmbulinată”, ”Doamne ce frumoasă! Cum e posibil? Unde stă bebele de nu se vede? Eu la 20 de săptămâni aveam o burtă de abia mă vedeam”, ”Ești mai frumușică de când ești gravidă” și ”Lasă că e bine l-ai îmbolnăvit pe Dani”, au scris câteva persoane. Alții, însă, au considerat că imaginea conține și un indiciu referitor la genul copilului. ”De ce simt că e băiat?”, a scris o altă persoană.

Gabriela Prisacariu burtica de gravida
Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisăcariu, replică inedită pentru un internaut

Într-o altă imagine, logodnica lui Dani Oțil apare îmbrăcată într-o ținută cu sacou alb descheiat, ce îi lasă la vedere burtica de gravidă, și având în brațe pisica familiei, numită Gălușcă. De data aceasta, Gabriela Prisăcariu a venit cu o replică inedită pentru un internaut confuz.

”Se vede burtica! Ești însărcinată?”, a întrebat-o cineva pe Gabriela Prisăcariu. Partenera lui Dani Oțil n-a stat mult pe gânduri și a răspuns cu umor: ”Nu… Sunt balonată”. Replica ei a stârnit amuzamentul altor fani. ”Beton răspunsul” și ”Bravo, așa răspunsuri merită”, au apreciat două persoane. Splendida blondă a dezvăluit că ea și coprezentatorul matinalului de la Antena 1 își doreau un copil și că și-au făcut antrenamentul ca părinți pe Gălușcă, pisica lor. Ea a precizat că nu va anunța genul bebelușului, acesta urmând să fie o surpriză.

Ce mănâncă Gabriela Prisăcariu de când este însărcinată

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit în luna martie că se simte bine, deși prima lună de sarcină a fost puțin mai dificilă, pentru că s-a confruntat cu stări de greață. Logodnica lui Dani Oțil a dezvăluit că are un apetit sănătos și că deși nu are anumite pofte deocamdată, mănâncă ”tot ce prinde”.

”Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a spus ea, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI