Gabriela Firea, următorul preşedinte al României? Fostul edil al Capitalei, sinceră despre candidatura la prezidenţiale

Nicu Stan, Mirabela Năstase 23.06.2021, 20:02
Gabriela Firea, următorul preşedinte al României? Fostul edil al Capitalei, sinceră despre candidatura la prezidenţiale

Gabriela Firea, următorul preşedinte al României? Fostul edil al Capitalei, sinceră despre candidatura la prezidenţiale. Ce a declarat, vedeți în articolul de mai jos.

Gabriela Firea anunță schimbări importante în politica românească. Ce ar urma să se întâmple

Gabriela Firea ar putea fi următorul preşedinte al României? Fostul edil al Capitalei a fost sinceră despre candidatura la prezidenţiale.

Gabriela Firea a făcut declarații despre o viitoare candidatură la prezidențiale. Până acum a evitat mereu subiectul, însă acum Gabriela Firea a spus tot adevărul despre posibilitatea de a sta în fruntea țării. Astfel, răspunsul ei cu siguranță îi va surprinde pe mulți politicieni.

Gabriela Firea anunta schimbari in politica romaneasca
Gabriela Firea anunta schimbari in politica romaneasca

Ce își dorește Gabriela Firea

Când vine vorba despre președinție, fostul edil al Capitalei a recunoscut că nu știe ce îi rezervă viitorul însă, crede că în curând se vor face câteva schimbări în politică.

”Vreau să fiu sănătoasă, fericită cu familia mea, vreau să le fie mai bine românilor, iar ce se va întâmpla peste 3 ani, doar Dumnezeu știe. Eu zâmbesc de multe ori când văd atâta energie care se revarsă, privind viitorii candidați la prezidențiale, pentru că viața politică ne-a arătat, că nimic din ceea ce este pregătit cu mulți ani înainte, nu se potrivește cu ce se va întâmpla, de fapt, înaintea examenului electoral.

Vor fi schimbări în politică

Sunt absolut convinsă că vor fi anumite modificări și schimbări în politica românească și că cei care cred că acum s-a dat startul pentru pre și campania electorală pentru prezidențială, se înșală”, a spus Gabriela Firea.

În plus, fostul edil al Capitalei a vorbit și despre rolul șubred al femeilor în politică.

Gabriela Firea, dezamăgită

”Îmi doresc să fac bine oamenilor, și nu e un șablon, oriunde mă voi afla, în Senat, la Primărie sau în altă parte. De ce am negat de fiecare dată faptul că aș vrea să candidez la prezidențiale? Pentru simplu motiv că sunt destul de dezamăgită.

În primul rând, despre și în legătură cu rolul femeii în politică. Știți foarte bine că în cazul Vioricăi Dăncilă i s-a reproșat și faptul că este femeie, nu doar alte aspecte politice sau de pregătire profesională. Nu știu cât de pregătită este societatea românească să accepte faptul că o femeie este potrivită și pentru cea mai înaltă funcție în țară.

Gabriela Firea, criticată mult

Eu am avut această problemă și la Primărie, pentru că oricât de multe aș fi făcut, de multe ori doar pentru că sunt femeie, eram mult mai aspru criticată și jignită față de un bărbat, care ar fi făcut aceleași lucruri”, a mai spus Gabriela Firea pentru Denise Rifai.

Urmăriți Impact.ro și pe