Gabriela Firea s-a enervat după ce a văzut creșterea traficului în București. Anunțul primarului Capitalei

Redacția IMPACT 01.05.2020, 18:35
Gabriela Firea s-a enervat după ce a văzut creșterea traficului în București. Anunțul primarului Capitalei

Gabriela Firea a făcut un apel către cetățeni. Primarul general al Capitalei s-a enervat după ce a văzut creșterea traficului, pe principalele artere din București. Totodată, aceasta le-a transmis locuitorilor să rămână, pe cât posibil, în case. Anunțul a venit vineri, pe 1 mai, o zi pe care altădată românii o marcau prin picnicuri și tot soiul de petreceri.

Gabriela Firea s-a enervat după ce a văzut creșterea traficului în București

Gabriela Firea s-a enervat pe faptul că bucureștenii au neglijat atenționările formulate de către autorități. De asemenea, pentru că numărul de mașini, respectiv, de persoane care au circulat, în aceste zile, a fost tot mai mare, primarul Capitalei a transmis un anunț. Aceasta le-a adresat cuvinte foarte dure celor care au de gând să încalce legea, fiind în continuare în vigoare restricțiile impuse de ordonanța militară numărul 10.

”Urmare a anunțului făcut zilele trecute de autorități în legătură cu relaxarea restricțiilor de circulație după data de 15 mai, în traficul bucureștean se constată o creștere vizibilă a numărului de vehicule care se deplasează prin oraș.

Am evaluat, în cursul zilei de ieri, la Centrul de Monitorizare a Traficului din cadrul Primăriei Capitalei, împreună cu directorul Poliției Locale și cu directorul executiv al Direcției Transporturi, această situație, precum și modul în care transportul public de suprafață a fost adaptat condițiilor de criză.

Gabriela Firea s-a enervat după ce a văzut creșterea traficului în București. Anunțul primarului Capitalei
Gabriela Firea a făcut un anunț care îi vizează pe toți șoferii din Capitală, în această vineri

Înțeleg pe deplin nerăbdarea oamenilor după atâtea zile de izolare și restricții, dar trebuie să fim conștienți cu toții că nerespectarea strictă a măsurilor impuse de autorități poate zădărnici aceste eforturi considerabile. De aceea, le recomand tuturor bucureștenilor să evite în continuare orice deplasări care nu sunt urgente sau foarte importante și să respecte regulile de igienă și de distanțare socială”, transmis Gabriela Firea, printr-un mesaj pe Facebook.

Anunțul făcut de primarul Capitalei

Anunțul formulat de Gabriela Firea și publicat în mediul online a fost însoțit și de un mesaj video. Primarul Capitalei a venit cu dovezi concrete a faptului că traficul a crescut, în ultima perioadă. Aceasta a prezentat principalele puncte din București în care a existat o aglomerare de mașini.

Urmăriți Impact.ro și pe