Gabriela Firea recunoaște că termoficarea Bucureștiului reprezintă „o problemă”. Cum îl atacă pe Nicușor Dan

Badea Violeta 16.11.2022, 15:10
Gabriela Firea recunoaște că termoficarea Bucureștiului reprezintă „o problemă”. Cum îl atacă pe Nicușor Dan

În fiecare iarnă, mii de bucureșteni rămân fără apă caldă și căldură. Termoficarea Capitalei nu a putut fi pusă la punct de niciunul dintre primarii aleși, o recunoaște și Gabriela Firea. Fostul primar al Bucureștiului a explicat ce s-a întâmplat în mandatul său și de ce nu a putut fi rezolvată această problemă. Totodată, fostul edil l-a atacat, din nou, pe Nicuşor Dan. Iată ce a spus despre actualul primar!

Termoficarea Bucureștiului, o buturugă prea mare pentru autorități

Și iarna aceasta, ca în fiecare an, bucureștenii vor avea probleme cu apa caldă și căldura. Rețeaua principală de transport a agentului termic este tot mai şubredă, dar autoritățile nu găsesc soluții.

De curând, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea a explicat că această problemă nu poate fi rezolvată peste noapte. Totodată, politiciana a spus ce s-a întâmplat în mandatul său și nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Nicuțor Dan.

„Problema termoficării din București nu poate fi rezolvată peste noapte, dar în orice caz este nevoie de fapte, nu de vorbe. În mandatul meu de primar general am început reparațiile atât de necesare la conductele vechi de 30-40 de ani și am accesat fonduri europene în valoare de 300 milioane de euro pentru reparația a 200 km de conducte.

Din păcate, așa cum am mai spus, contractul pentru care am muncit eu și echipa mea a fost blocat intenționat în campania electorală, iar Nicușor Dan s-a grăbit doar să îl semneze. Lucrările propriu zise nu au început însă nici după 2 ani”, a precizat ministru al familiei pe pagina sa de Facebook.

Citește și Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Nicusor Dan: „Tu te interesezi de căldura bucureștenilor pe 10 noiembrie? Să își dea demisia”!

Gabriela Firea
Gabriela Firea

„Nu banii îi lipsesc lui Nicușor Dan”

Totodată, Gabriela Firea a ținut să sublineze faptul că actualului edil al Capitalei nu finanțele îi lipsesc, ci competența și spiritul gospodăresc. Aceasta susține că Nicușor Dan a primit mai mulți bani decât alocările din mandatul său.

„În prag de iarnă, primarul Nicușor Dan și-a adus aminte să caute vinovații în altă parte decât în propria curte. Nu banii îi lipsesc lui Nicușor Dan, pentru că a primit mai mulți decât alocările din mandatul meu, ci competența și spiritul gospodăresc.

Pentru termoficare lucrurile se pregătesc din timp, nu când deja a venit frigul. De exemplu, în mandatul meu de primar general, gazele erau plătite în avans.

ar cifrele arată că tot în mandatul meu s-au făcut mai multe reparații. Dar asta nu o să prezinte Nicușor Dan în acele cartoane colorate pe care le vântură pe rețelele sociale.

În luna noiembrie, primarul general se plânge că nu este ajutat. Ca în vestita fabulă “Greierele și furnica”, Nicușor Dan aruncă tot felul de acuzații puerile în loc să se întrebe ce a făcut până acum.

Decizia Guvernului de a majora gradul de îndatorare al Capitalei este una importantă. Din păcate, în mandatul meu de primar general nu a fost aceeași înțelegere din partea guvernului din care au făcut parte oamenii politici de tristă amintire Orban și Cîțu.

Solicitările de creștere a plafonului de îndatorare ne-au fost respinse în mod repetat, iar bucureștenii au fost atunci pedepsiți și ținuți in frig doar ca Nicușor Dan să fie salvatorul orașului! Răcoroasă salvare.

Salvați Bucureștiul de Nicușor Dan!”, a mai scris Gabriela Firea.

Citește și Decizie de ultimă oră luată de Gabriela Firea. Va închide toate centrele de plasament din țară: „Trebuie create condiții ca într-o familie”!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...