Gabriela Firea, nemulţumită de salariul pe care îl încasa ca primar al Bucureştiului. Ce sumă primea, de fapt

Nicu Stan 03.02.2021, 11:08
Gabriela Firea, nemulţumită de salariul pe care îl încasa ca primar al Bucureştiului. Ce sumă primea, de fapt

Gabriela Firea, nemulţumită de salariul pe care îl încasa ca primar al Bucureştiului. Ce sumă primea, de fapt, fostul edil al Capitalei, citiți în articolul de mai jos.

Gabriela Firea a dezvăluit câți bani câștiga când era primar General al Bucureștiului. Despre ce sumă este vorba

Gabriela Firea s-a arătat foarte nemulţumită de salariul pe care îl încasa pe vremea când era primar al Bucureştiului. Ce sumă primea, de fapt, a dezvăluit chiar ea într-o emisiune TV unde a fost invitată.

Astfel, Gabriela Firea a dezvăluit ce salariu avea când era primar al Capitalei, vrând astfel să facă o comparație cu veniturile altor politicieni.

Florentin Pandele, Gabriela Firea si copiii lor
Florentin Pandele, Gabriela Firea si copiii lor

Gabriela Firea, dezvăluiri la televizor

Gabriela Firea a pierdut scaunul de primar al Capitalei în fața lui Nicușor Dan, la alegerile locale care au avut loc anul trecut. Acum, Gabriela Firea este senator PSD. Invitată într-o emisiune TV, Gabriela Firea a dezvăluit ce salariu avea ca edil al Capitalei, pentru a pune astfel punct speculațiilor.

Gabriela Firea a discutat situaţia medicală a țăroii noastre, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, unde a criticat deciziile ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. La un moment dat, a venit vorba despre veniturile lui Dacian Cioloş.

Cât câștiga Gabriela Firea când era primar al Capitalei

Gabriela Firea a spus că acesta câştiga într-o lună şi 30.000 de euro și pentru a face o comparație cu salariul pe care l-a primit ea ca primar, a dezvăluit câți bani primea în fiecare lună când era șefa primăriei Capitalei.

13.000 de lei pe lună. Atenţie, de lei, nu de euro. Atât am avut!”, a declarat Gabriela Firea.

Ce avere are Gbriela Firea și Florentin Pandele, soțul ei

Pe de altă parte, Gabriela Firea şi soțul ei, Florentin Pandele dețin patru terenuri în judeţul Ilfov. Cel mai mare dintre aceste terenuri este o moştenire din 1991 care însumează 60.000 de metri pătraţi, potrivit declaraţiei de avere a senatoarei.

Cei doi au avut şi un teren în Voluntari, dar l-au vândut pentru suma de 41.000 de euro. Gabriela Firea și Florentin Pandele deţin şi o casă de 240 de metri pătrați în Ilfov şi un autoturism marca Mercedes Benz.

Cât valorează bijuteriile Gabrielei Firea. Câți bani a investit în opere de artă

De asemenea, Gabriela Firea are bijuterii din platină, aur, ceasuri vechi, inele, cercei, brățări, lănţişoare toate în valoare totală de 130.000 de euro.

În plus, potrivit declaraţiei de avere, fostl edil mai are în posesie tablouri şi alte obiecte de artă în valoare de 110.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI