Gabriela Firea, infectată cu Omicron. Cum se simte fostul primar al Capitalei: „Am luat de la copii”

Stan Filon 30.01.2022, 22:57
Gabriela Firea, infectată cu Omicron. Cum se simte fostul primar al Capitalei: „Am luat de la copii”

Fostul primar General Gabriela Firea s-a infectat cu coronavirus. Social-democrata se află în izolare împreună cu toată familia și spune că de data aceasta s-a îmbolnăvit de la copii. Firea spune că infecția se răspândește foarte repede, la fel ca focul, dar a spus că cei doi copii ai săi deja sunt negativi, dar în schimb s-a infectat ea și soțul, primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

Gabriela Firea s-a infectat cu Omicron

Gabriela Firea a venit cu o veste proastă pentru prietenii săi virtuali. Fostul primar General a anunțat că s-a infectat din nou cu coronavirus. Dacă data trecută a contractat varianta Delta, de data aceasta s-a infectat cu Omicron, dar spune că este bine, la fel ca ceilalți membri ai familiei sale.

„Foto cu zâmbet timid. Avem Covid de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândește ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi. Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binisor, ceva simptome în plus la omicron, fata de delta de acum 3 luni. Trec repede si zilele de izolare care au mai rămas…de săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activități! Un moral bun creste si imunitatea” a scris Gabriela Firea pe contul său de socializare.

Gabriela Firea s-a infectat cu Omicron
Gabriela Firea s-a infectat cu Omicron

A avut și Delta

Urmăritorii Gabrielei Firea de pe Facebook i-au urat toate cele bune. „Multa multa sanatate va dorim familie frumoase”, „Sănătate maximă”, „Sănătate și imunitate”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de social-democrată.

Gabriela Firea a fost infectată cu Delta în luna octombrie. Senatoarea PSD a spus că a trecut mai ușor prin boală, deoarece este imunizată cu trei doze de vaccin împotriva coronavirusului.

„Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja (…) În fața bolii toți suntem egali”, a spus Firea atunci.

În ultimele 24 de ore au fost depistate 19.668 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), iar 52 de oameni au murit. Până azi, pe teritoriul României au decedat un număr de 59.984 de persoane din cauza infecției cu coronavirus.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...