Gabriela Firea, gafa anului. Toată lumea s-a abținut să nu râdă. A persistat în greșeală

Ana Anitoiu / 24.11.2020, 15:11
Gabriela Firea, gafa anului. Toată lumea s-a abținut să nu râdă. A persistat în greșeală

Gabriela Firea a făcut gafa anului. Toată lumea s-a abținut să nu râdă de fostul primar general al Capitalei, în prezent cap de listă PSD pentru Senat în Bucureşti, la alegerile parlamentare 2020, care a persistat în greșeală.

Ce gafă a făcut Gabriela Firea, înainte de alegerile parlamentare

Gabriela Firea a spus, luni seară, la Antena 3, că prim-ministrul Ludovic Orban ar trebui să demisioneze din Parlament, ca să nu beneficieze de pensia specială. Când a fost întrebată dacă este sigură că el este parlamentar, fostul primar general a spus că acesta este deputat.

”Dacă pe 3-4 subiecte importante pentru țară ne-am da mâna și am lucra împreună lucrurile ar merge mult mai bine (înțelegere între partidele politice, n.red.). E interesant să vedem dacă Ludovic Orban, președintele PNL, va face un gest similar și își va da demisia pentru a nu beneficia de pensie specială”, a spus Gabriela Firea, luni seară, la Antena 3.

Cum a reacționat Ludovic Orban la gafa pe care a făcut-o Gabriela Firea

Ludovic Orban nu a sesizat gafa pe care a făcut-o Gabriela Firea, deși a participat la dezbaterea electorală, înainte de alegerile parlamentare 2020. Fostul edil al Capitalei a spus că este de văzut dacă premierul va face același gest ca Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Luni, Marcel Ciolacu a anunțat, pe platforma de socializare Facebook, că își va da demisia din Parlament, cu o zi înainte de încheierea mandatului de parlamentar, astfel încât să nu beneficieze de pensia specială. ”La fel am făcut și acum patru ani, la fel voi face și acum”, a spus el.

Gabriela Firea gafa
Gabriela Firea

Gabriela Firea, atac la adresa lui Ludovic Orban

Gafa pe care Gabriela Firea a făcut-o, referitoare la Ludovic Orban, la postul de televiziune Antena 3, a venit după un atac recent pe care l-a făcut la adresa premierului. Fostul primar general al Capitalei l-a acuzat pe prim-ministru, dar și pe Nicușor Dan, cel care a înlocuit-o în funcție, că i-a furat munca. Și nu pentru prima dată.

”Cu plăcere, domnule Dan! Cu plăcere, domnule Orban! Iar ați confiscat munca mea și a echipei mele. Aveți obrazul gros! V-ați lăudat astăzi cu semnarea a 3 dintre contractele de finanțare pentru proiectele STOP COVID realizate de Spitalele Burghele, Colentina și Babeș, aflate în subordinea PMB (Spitalul Carol Davila a semnat deja contractul de finantare). Aceste proiecte au fost elaborate de «fosta administratție Firea»”, a spus ea.

Ludovic Orban, clarificări referitoare la alegerile parlamentare 2020

Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut clarificări referitoare la desfășurarea alegerilor parlamentare 2020. Premierul a precizat că românii vor putea merge la secțiile de votare să își aleagă candidații favoriți, chiar dacă sunt în localități ce se află în carantină, în contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19).

În plus, Ludovic Orban a spus că, în cazul persoanelor aflate în carantină, izolare sau în spitale, din cauza noului coronavirus, se vor folosi la dispoziție urne mobile. În acest fel, se va putea respecta dreptul la vot al fiecărui cetățean, fără să conteze locul unde se află acesta, în contextul pandemiei de coronavirus, în ziua alegerilor parlamentare 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI