Gabriela Firea, atac fără precedent la adresa lui Vlad Voiculescu şi Nicuşor Dan: „Pentru el este urgent să facă abuzuri”

Cristian Cojocaru 11.01.2021, 14:42
Gabriela Firea, atac fără precedent la adresa lui Vlad Voiculescu şi Nicuşor Dan: „Pentru el este urgent să facă abuzuri”

Fostul primar general, Gabriela Firea, face un atac la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu și actualului primar general, Nicușor Dan. Aceast este de părere că actuala campanie de vaccinare este una compromisă iar mandatul lui Nicușor Dan înseamnă ”răutate”.

Gabriela Firea le aduce un atac lui Vlad Voiculescu și Nicușor Dan

Ministrul Sănătății dar și Nicușor Dan sunt luați în vizorul critic al Gabrielei Firea. Din punctul acesteia de vedere, Vlad Voiculescu a compromis total campania de vaccinare, iar actualul mandat al primarului general înseamnă ”răutate, incompetență și abuz”. Sunt vizați chiar și votanții lui Nicușor Dan, care potrivit spuselor acesteia, vor disocia de acest munte de ignoranță și lene.

„Cea mai mare cacealma politică este guvernarea dreptei unite, la egalitate cu guvernarea locală care a promis un nou București și oferă frig, austeritate și ignorarea cetățenilor. Noul ministru al Sănătății a compromis în totalitate campania de vaccinare! Nu o spunem doar noi, simt românii și au început să reacționeze și liderii PNL. Deocamdată, domnii Boc și Rareș Bogdan. Vorbesc amândoi despre a ministrului Vlad Voiculescu. Despre cum se dau primarilor, fără sursă de finanțare. De câte ori am repetat acest adevăr crunt? De sute de ori! Guvernul Orban a îngenunchiat administrația locală iar acum îi desăvârșește opera Vasile Cîțu. Când semnalam abuzurile guvernării #dedreapta la ciolan, peneliștii tăceau. Să nu-și deterioreze poziția în partid. Au pus mai presus cariera lor, decât interesul cetățenilor”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Critici dure aduse la adresa celor doi, critici pe care Gabriela Firea nu se sfiește să le arunce, în speranța că ceva se va schimba. Opinia distinsei doamne face referire la faptul că avariile nu sunt de interes pentru Nicușor Dan, precum și rezolvarea problemei apei calde și a căldurii. Aceasta nu își sfârșește lista și continuă aceste probleme dar și zăpada care cade, traficul îngreunat și poluarea Capitalei erau probleme doar în timpul mandatului Firea.

Critici dure aduse la adresa celor doi, critici pe care Gabriela Firea nu se sfiește să le arunce, în speranța că ceva se va schimba
Critici dure aduse la adresa celor doi, critici pe care Gabriela Firea nu se sfiește să le arunce, în speranța că ceva se va schimba

”Pentru noul primar a fost prioritar sa oprească lucrările la Pasajul Doamna Ghica”

Oprirea demolării casei istorice pare să fie un subiect sensibil pentru Gabriela Firea, fiind unul dintre subiectele amintite și se încearcă punerea într-o lumină abuzivă atingerea culturii arhitecturale.

”Pentru el este urgent să facă abuzuri și să oprească o demolare a unei clădiri din București care nu a fost declarată, tot de către oamenii de dreapta din Ministerul Culturii, monument istoric, dar se duce pe teren și îi amenință pe proprietari ca nu le semnează autorizație de construire – abuz după abuz – instituțiile sigur sunt pe fir, pentru noul primar a fost prioritar sa oprească lucrările la Pasajul Doamna Ghica, la șantierul din Prelungirea Ghencea – o zona foarte aglomerată a Capitalei -, inclusiv să stopeze cinic lucrările la blocurile de locuințe ”sociale”, adaugă prim-vicepreședintele PSD.

Firea este îngrijorată de faptul că bucureștenii cu dizabilități, precum și bolnavii cronici și oamenii care au suferit de pe urma incediilor vor avea visele spulberate de a avea un acoperiș deasupra capului. Aceasta este ferm convinsă de faptul că imaginea sa nu poate fi spălată nici măcar de articolele aranjate cu prietenii pe care primarul general îi are în presă și în curând nici măcar aceștia nu îl vor mai cita.

”Marea cacealma de dreapta ne va costa pe toți și în domeniul sănătății, și al educației, și prin scăderea puterii de cumpărare, și în viața de zi cu zi. Păcat! Mare păcat de toți românii care și-au pus speranța în vremuri mai bune dar au venit vremuri crâncene”, conchide Gabriela Firea.

Urmăriți Impact.ro și pe